Tettetek valamit azért, hogy a babátok átaludja az éjszakát, vagy egyszerűen csak nem ébredt fel éjjel?
Első fiamnál igen, kb 14 hónapos korában elvettem tőle az éjjeli cicit,akkor elkezdte átaludni az éjszakát,addig nagyon sokszor kelt.
2.fiam most 7 hónapos, 3 hónapos koráig 1x ébredt hajnalban, azóta végig alszik.Semmit sem teszek,tettem, illetve csak annyit,hogy mikor megébred nem rohanok rögtön,hanem megvárom,hogy tényleg fent van-e vagy csak álmában nyöszörög.Általában álmában nyöszörög, 1-2 perc alatt abbahagyja,nem veszem ki.De ha az elején ilyeneknél felkapkodtam volna,akkor lehet ő is többször ébredne,nem tudom.
Első gyerek csak anyatejes volt, 1 hőnaposan már este 8-reggel 6- ig aludt. Nem csinaltam vele semmit.
Második baba most 5 hós, csak anyatejes, es éjszaka ált. 2x szopizik.
Milyen szep is lett volna, ha ő is olyan mint a tesója, de ahány gyerek, annyi féle.
A nagyfiam 2 éves múlt, mire átaludta az éjszakát. Nem cicizni kelt fel, hanem csak felébredt és akkor oda kellett mennem hozzá, simogatni kicsit és visszaaludt. Persze már mindent kipróbáltunk, de semmi sem használt. Aztán egyik napról a másikra átaludta az éjszakákat. :-)
A kicsi 1 éves kora óta átalussza az éjszakákat, probléma nélkül, magától. :-)
Én sem csináltam semmit, egyszerűen egy idő után úgy 6 hetes kora körül már nem kelt fel éjszaka egyszer sem. De előtte is csak egyszer kelt úgy 2-3 között.
Anyatejes egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!