Nagy babának adhatok Sinlacot vagy Sinemilt hogy átaludja az éjszakát? Nem szeretném, hogy nagyon hízzon töle.
Én fiam 5 hónapos, és már most 8 kiló.Én adok neki uzsonnára milumil tejpépet.Már megeszik kb 1 dl..pedig már 1 hónapja elkezdtem adni.Ő anyatejes, és én is az éjszakai kelések miatt kezdtem el adni neki a tejpépet.Annyit elértem, hogy 3 kelés helyett, most már csak 1 van.Lányommal is ezt csináltam, pedig ő is kis vasgyúró volt, és hálás is volt, mert így az uzsonnája mindig fix volt, mert a tejpépet mindig megette. Kb 1 éves korig nem is volt vele bajom.Lehet gyümölccsel is keverni.Próbáltam a sinlac port is, de anno lányom csak főzelékbe volt hajlandó megenni, a fiam most meg csak anyatejjel.
Szerintem a babád mérete miatt pedig ne aggódj.Majd ha elkezd szaladgálni akkor úgy is megáll a súlygyarapodása.
Próbáld ki azokat a tápszereket, amiket direkt estére csinálnak, ilyen "jó éjt" tápszerek.
Az én gyerekeim szerették a Milumil Jó éjt tápszert:
Viszont sokkal sűrűbb, mint a sima tápszer, lehet nagyobb lyukú cumira lesz szükséged. Még a BEBÁ-nak is van ilyen tápszere. Vagy a Milupa 2-nek is van Jó éjt: [link]
Van vannak tejpépek is, amiket esti etetésre találnak ki:
Bár szerintem a tápszer jobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!