4 hónapos a babám és még nem találtam olyan pelenkát ami kibirná az éjszakát pedig este 7 töl nem eszik iszik reggel 7 ig. Már szinte mindent kipróbáltam de eddig minden reggelre uszott a pisibe. (hason alszik) Nektek melyik vált be?
Libero. Mi a Pamperst használtuk mindig is, nappalra nem is volt vele gond, de éjszakára egy időszakban muszáj volt a Libero, mert a Pampers átázott. De a Libero bevált ilyen probléma esetén.
Esetleg közvetlen altatás előtt ha adnál rá új pelenkát, akkor is jobban kibírná.
13-14 órát húzott le a babám éjszakánként, és nála a Babylove-os pelus nem ázott át.
Neki bejött, de amúgy vannak időszakok, amikor többet pisilnek a babák este, na meg ha hason alszik, jobban előrefolyik a pisi...
Próbálkozzatok. Változó kinek, mi válik be.
szerintem válts méretet
hányas pelusokat próbálgatsz?
én már fél évesen adtam ötös pelust hogy kibírja éjjel is
nappalra elég volt a négyes
nálunk az összes márkás leszerepelt, csak kb 2 hónapos koráig voltak jók.
Aztán egyszer vettünk aldisat, mylove, és az a mai napig is kibírja a 12-13 órás éjjeli igénybevételt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!