Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos a babám és még nem...

4 hónapos a babám és még nem találtam olyan pelenkát ami kibirná az éjszakát pedig este 7 töl nem eszik iszik reggel 7 ig. Már szinte mindent kipróbáltam de eddig minden reggelre uszott a pisibe. (hason alszik) Nektek melyik vált be?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is 4 hós, hason alszik, 12 órát. Nekünk a dm-es babylove vált be, bőven kibírja. Szintén maxi méret.
2013. máj. 14. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
A fiam extra sokat pisil,2 óránként cserélem a pelusát és mindig jól tele van. Gondolhatod egy éjszaka után,ráadásul éjjel 3x eszik(iszik),de a pampers active baby simán bírja este 7-8-tól reggel 8-ig. Nekünk a libero 3 órát nem bírta,pisiben ázott az egész háta,amikor felkelt. Most vettünk nemrég libero up&go-t,mert elutaztunk és ott nem akartunk nagy csomagot venni. Nappalra jó volt,este elaludt (kidőlt),nem volt fürdés,előtte 1 órával volt pelucsere és reggelre ugyanaz a jelenség,tiszta pisi volt a gyerek.
2013. máj. 14. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem is 8 kg a fiam, 4es pelenkát hordunk, éjszaka pampers sleep&play, vagy a rossmanos babydream, mülleres pelenka még sosem ázott át. Az összes más fajta pampers, huggies, libero, még nappal se bírta.
2013. máj. 14. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekünk az elején a dm-es vált be. Aztán egyszer csak egyre többször átázott, váltottunk pampers active baby-re, és azóta nem ázik át (este fél 8-tól reggel kb 7-ig). Sok mást próbáltunk az elején, de egyik sem jött be.
2013. máj. 14. 22:37
 15/19 anonim ***** válasza:

válts méretet!

Aldis pelus nekünk nagyon bevált, meg a zöld Tesos is jó.

2013. máj. 14. 23:23
 16/19 anonim ***** válasza:
nekünk is a pampers active baby vált be meg a premium care. Éjjel-nappal ez van rajta, 10 hónapos és soha nem volt gondunk vele, próbáltunk mi is más milyet,de egyik se vált be, mostmár nem is váltok. 4es pelenkát hord,éjszaka 12-14 órát alszik,bár hozzá teszem,hogy mi abba a szerencsés helyzetbe vagyunk,hogy nem tudom, hogy hogyan és miért,de éjszaka gyakorlatilag szobatiszta a lányom. Általában ébredéskor pisil sokat, de még a reggelit,és utána való kis játékot is simán kibírja a pelus. :)
2013. máj. 15. 06:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Zöld tesco,Toujours,Dada,Rossman sajátmárka kibir 12órát.Hogy pontos legyek,lányom amig tejcsis/tápos volt,addig éjjelre mindig tesco volt rajta.A Pamperst se mertem volna ráadni annyi időre kisebb korában.Már rendes kajákat kap,csak a vacsi a tápszer,igy ő éjjel kb nem is pisil.De ismeröséknek a zöld Pampersből is kifolyik a kaki,pedig nem olcsó pelus.A libero az ami nekem egyáltalán nem vált be,az nappal 2óra rajtalét után átázott.7hós
2013. máj. 15. 07:12
 18/19 anonim ***** válasza:
4 hónapos kisfiam 7,5 kiló,sokat szopizik éjjel,estére pampers premium care,nappalra babylove pelust használ,3as méretet de gondolom hamarosan nekünk is váltanunk kell nagyobbra.a többiből,mint libero és társai,mindből kifolyt minden,hason alszik a kezdetektől és rengeteget pisil.
2013. máj. 15. 09:39
 19/19 timszy25 ***** válasza:

Nekünk a dm-es Babylove vált be a legjobban.Nagyon szeretem sose folyt ki belőle semmi az éjszakát is simán kibírta.

Szerintem ne válts méretet egy 8 kilós babára bőven elég a maxi.

2013. máj. 15. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!