Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért ellenzik az emberek...

Miért ellenzik az emberek azt, hogy az anyák sírmi hagyják az esti alvásnál a gyereküket? Ez meglátszódik majd később a gyermek lelkén?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem hoznám meg ezt az "áldozatot" az alvás érdekében, egész nap képes lenne nem aludni, este meg egy nyűgös gyerekkel még nehezebb.
2014. jan. 28. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
A 4-esnél a pont! A bizalom szakad meg, amit nem ért meg a csöpp baba, eddig jött ha hívtam, ezután hiába sírok senki nem jön. Fontos az anyuka alvása is, de ezt a bizalmat nem szabadna eljátszani.
2014. jan. 28. 18:08
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
Régen anyáink korában sokszor már fél évesen az anyukáknak vissza kellett menni dolgozni, be kellett fejezni a szoptatást, a testvérek, nagymamák vigyáztak a gyerekre. Több gyerek is volt, nem hagyták egymást aludni, tehát pár nap alatt betörték a gyereket, és milyen ügyesek, tényleg aludtak. Csak milyen áron.
2014. jan. 28. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Nem 5 percről van szó, hanem többről. Szerintem nincs az az anya (vagy nagyon kevés) aki mindig azonnal felkapja a babáját ha az sír, és nem is kell. 1-2 perc sírástól még nem lesz baja és nem lesz lelkibeteg sem.

Viszont soha, semmilyen körülmények között nem hagynám 5-10 percnél tovább sírni, azt is csak akkor ha tudom, hogy nincs különösebb baja csak éppen nyűgös.

2014. jan. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!