Anyukák! Éjszakai visszaaltatás?
Tanácsot kérnék az éjszakai visszaaltatással kapcsolatban. Kislányom 4 hónapos, anyatejes baba. Nappal kb. háromszor alszik fél-egy órákat. A köztes időben játszik, gügyög, elfoglalja magát vagy játszok vele.
Este 6 után már nyűgösködik, fárad, így 7 körül fürdetjük, majd eszik és 8-negyed 9 körül minimális altatással, sírás nélkül elalszik.
Éjszaka egyszer ébred, nem sír akkor sem, gügyögve jelez, hogy menjek. Viszont ilyenkor teljesen felébred, mosolyog, vigyorog, magyaráz, szóval olyan éber, mintha nappal lenne és hiába etetem meg, nem látom rajta az álmosság jeleit, csak kb. 1,5-2 óra fárasztás után és ha vissza is alszik előfordul, hogy hamar felébred.
Szóval a kérdésem tulajdonképpen az, hogy más babája is csinálja ezt, mert a környezetemben erre a kérdésemre mindig azt a választ kaptam, hogy "ááá, az enyém megetettem és már aludt is tovább".
Előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!