Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinél a babát az apja segítsé...

Akinél a babát az apja segítségével szoktatták le az éjjeli cicizésről majd ezáltal sikeresen átaludta az éjszakát annak így is maradt nem lett aztán újra "ébredős"?

Figyelt kérdés
Idősebb babára gondolok, tehát 1 éves kor körül/után szoktatták le.

2013. okt. 26. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Bele se merek gondolni, mit értesz az alatt, hogy az apja segítségével...
2013. okt. 26. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
én úgy szoktattam le hogy én voltam vele.annyira hisztizett az apjával szóba sem állt.MÁR 2 éves elmúlt akkor.Egy ideig még felébredt éjjel inni,mert amikor leszoktattam cici helyett inni kapott.Kb 3 hónapig még felébredt éjjel.
2013. okt. 26. 16:20
 3/6 A kérdező kommentje:
hát én abba nem merek gondolni ami a te fejedben megfordul kedves első..borzalmas mostanában mennyi beteg gondolatú ember kering a gykn!! tudod, ami a fejedben megjelenik az a te valóságod...a mi valóságunkban én külön szobában aludtam, a fiam a kiságyában, apja meg a mi közös ágyunkban és amikor megébredt a fiúnk az apja maga mellé vette és simogatta a hátát míg visszaaludt. szerencsére nem sírt-aminek nagyon örültünk. ha nem így lett volna akkor nem is csináltuk volna.
2013. okt. 26. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi kb 7-8 hónaposan szoktattuk le, a férjem ment be hozzá pár éjszaka, tőle nem követelte a cicit, és inkább aludt. Nem adtunk neki éjjel inni, csak este elalváskor, így nem szomjas éjszaka. Már másfél éves, amikor nem kínozza a fogzás akkor végigalussza az éjszakát. Nekünk bevált a leszoktatás apával, előtte kb óránként követelte a cicit, rajtam lógva aludt, nekem kényelmetlen volt.
2013. okt. 26. 18:39
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hasznos válaszokat! várom még más anyukák tapasztalatait is.
2013. okt. 26. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan nem a férjem,hanem anyukám volt egy hétig 8 hónaposunkkal. Nála átaludta az éjszakát aztán nálam megint nem.

8 hónapos múlt kicsivel megtalálta a cumiját, illetve darabos ételeket is eszik már, kb 2 nap alatt elválasztotta magát, ezzel a lendülettel 4 napja a kiságyban alszik el.

Nekünk az elválasztás hozta meg a sikert.igazából...

2013. okt. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!