Olyan anyukak vannak itt, akik nem szoktattak be a gyermekuket a bolcsibe?
Nalunk sajnos az a helyzet all fenn, hogy nem lesz idom a beszoktatasra. Mar igy is a szabimat toltom es meg boven a beszoktatas elott letelik, igy dolgoznom kell mennem.
Egyenlore meg nem "panikolok", nem bogtem ki magam, hogy vegetert ez a korszak is (0-2 ev). Pedig mindenkitol azt hallom, hogy ez fog velem is tortenni.
Vajon akkor is, ha a ferjem szoktatja be es nem en?
Tobben mondtak mar, hogy a nagyszulo szoktatta be a gyereket. Nalunk valoszinuleg a ferjem csinalja vegig. A lanyunk erte is maximalisan oda van. Ha nincs velunk, akkor keresi. Es ez forditva is igy van, engem is keres, ha nem vagyok veluk.
Tudnatok tanacsot adni, hogy ilyen esetben mit tegyek, hogy a lanyomnak konnyebb legyen?
Hogyan tudom majd "kiengesztelni" munka utan, hogy hirtelen nem velem van 0-24-ig ket heten keresztul (beszoktatas)?!
Férjed nagyszülő is tud pótolni. Nem az a fontos ki van ott vele, hanem, hogy legyen neki pár napig még támpont. Nem lesz gond. Nyugi.. Ne lesz szükség semmi kiengesztelésre, mert ha Te szoktatod be akkor sem lesz veled már 0-24-ig:)Ez az élet menete, ezért nem engesztelt ki senkit az anyukája, hogy el kellett mennie dolgozni, ez bölcsi szerepe, hogy ott van a gyerek. Munka után annyit tudsz tenni, hogy vele vagy:) Ennek fog a legjobban örülni. Ne dőlj majd be a hisztiknek, mert sajnos ezen sok gyerek átesik, de szépen lassan megszokják majd ezt a helyzetet.
Nálunk is volt, hogy Anyu ment a gyerekkel a beszoktatós napon, mert nekem mennem kellett dolgozni. Senki nem szólt egy szót sem. Egyik nap meg férjem akart menni:) Nem volt ezzel gond. Mesélték, hogy volt olyan gyerek akivel mindig más jött... Nem az a lényeg, hogy ki, csak valaki legyen vele még ott. Úgyis egyre kevesebbet lehet majd bent aki megy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!