Mióta isznak a babáitok pohárból segítséggel és anélkül? Hogy szoktatták rá a babákat?
Segítséggel? Hűűű, már nem emlékszem, elég régóta. Egyedül most kezd szépen inni, eddig mindig csak magára zuttyantotta a pohár tartalmát. Most már kezd vigyázni rá, hogy mennyi van a pohárban, és óvatosabb (de azért ott vagyok, segítek, ha nagyon megemelné a poharat).
Csőrösből már 8 hónapos kora óta teljesen egyedül iszik.
16,5 hónapos kisfiam.
11 hónapos korától iszik segítséggel pohárból.
Hogy mikor fog egyedül, arról még nem tudok nyilatkozni, olyan másfél-2 éves kor között már biztosan.
6 hósan kezdtük a pohárból való ivást, kb. 16 hósan próbálkozott egyedül, és kb. 20 hós kora óta egyedül tud belőle inni nyakbazuttyantás nélkül. de ő ilyen hebrencsebb fajta, biztos van ,akinek hamarabb megy. :)
én különösebben nem szoktattam, sosem volt cumisüvege, hogy ezért-e vagy sem, de nem lázadozott a pohár ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!