14 hós lányom nem jár még egyedül, de 10 hós kora óta segítséggel igen. Aggódjak?
Figyelt kérdés
Viszont mindenre felmászik amire lehet, ágy, szék, csúszda létrája, homokozó pereme, a lépcsőkért megőrül.
A fiamhoz viszonyítva mindent korábban csinált, de a fiam is elindult 13 hónaposan.
2011. ápr. 12. 21:25
1/8 anonim válasza:
Talán azért nem,mert nem hagytátok,hogy egyedül próbálkozzon. Ne segítsetek neki,akkor megtanul egyensúlyozni és önállóan menni.
2/8 anonim válasza:
Hát Én megnézetném vkivel, de még nem különösebben aggódva, csak biztos ami biztos alapon...
A védőnő mit mond?
3/8 anonim válasza:
Az elsönek igaza van, hagyd, hogy magától próbálkozzon, nem szabad segiteni, mert azzal csak gátolják a mozgásfejlödést.
4/8 anonim válasza:
En is mar az aggodas kezdeten voltam, amikor egyik naprol a masikra elindult. Honapok ota ment kapaszkodva, maszott fel mindenre. 14 honapos mult a kisfiam, es 1 hete erzett ra az izere, hogy tud egyedul is menni. :-) Szoval a lenyeg, hogy ne aggodj, minden rendben lesz, o is elindul majd!!
5/8 anonim válasza:
Nálunk 7,5 hósan állt fel, már nem tudom mikor kezdett lépkedni, de rá pár hétre kb. Mi kísérgettük és kb. 11 hósan már kezdett próbálkozni, szekrénytől az ágyig, stb. 1 évesen már szépen ment. Most 14 hósan már van utcai cipője is. Ő is imád lépcsőzni. Szerintem, ha "mást" nem tapasztalsz, idővel elindul magától is. De tanácsadáson rákérdezhetsz, úgyis mentek nemsokára a 15 hós oltásra.
6/8 anonim válasza:
az én fiam mindent későn csinált. Most 14,5 hónapos, 1-2 hete el-elengedi az ágyat, a kezünket. Még úgy megy, mint a részeg ember, de már nagyon próbálkozik.
7/8 anonim válasza:
Khm, az én fiam 3 nap múlva 16 hónapos, és még alig-alig megy egyedül, lakáson kívül egyáltalán nem. Annyian írjátok hogy aggódnom kellene, de én úgy tudom, 18 hónapos korig kell elindulniuk stabilan.
8/8 anonim válasza:
Igen, en is igy tudom, a vedonom mondta nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!