Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai visszaaltatás cici...

Éjszakai visszaaltatás cici nélkül?

Figyelt kérdés
3 napig nem tudom szoptatni 8 hós lányomat, mert olyan gyógyszert kell szednem, ami mellett nem lehet.Etetés szempontjából nem gond, viszont napközben, este és éjjel is cicivel aludt el eddig. De leginkább az éjszakai felkelésektől félek. Mit adjak neki az esti visszaaltatásnál?Kaja nélkül nem biztos, hogy visszaalszik.Ha tápszert, akkor mikor készítsem el?
2011. júl. 18. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem jó időpont ez arra, hogy megtanuljon éjjel magától visszaludni, és ne kajára. Már elég nagy hozzá. Én azt csináltam, hogy amikor felkelt akkor nem adtam cicit, hanem ringattam első napokban. Kb 3-4 nap volt mire már csak egyszer kelt fel, és akkor hagytam nyüszizni picit, és mondtam neki, hogy most este van aludni kell megsimiztem kijöttem, és pár nap alatt erről is leszokott, mert látta, hogy nem kap kaját.

Ha nem megy első napokban tejcsi nélkül akkor a tápszert frissen készítsd el neki, mert nekem becsomósodott ha előre elkészítettem és melegítettem. De volt, hogy előre elkészítettem este és akkor betettem a hűtőbe és amikor felkelt akkor mikróba tettem és kész volt, csak meguntam, hogy néha csomós lett, és nem jött rendesen neki.

2011. júl. 18. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
sztem fejj le egy csomo tejet és fagyaszd le, azt add éjjel, ha nem kell majd neki, akkor nem éhes csak cici hiányzik, én mikor az enyémet leválasztottam mert már csak nyammogás volt, nem adtam tápszert se, 8 honapos volt, hanem teát, pár éjjel felkelt inni azota alszik éjjel amiota nincs cici, teás üveg és hamar cumi, ringatás.
2011. júl. 18. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!