Gyakorlott éjszaka kelő anyukák! Ti, hogyan szoktattátok le MAGATOKAT az éjszakai kelésről?
Figyelt kérdés
Kislányom, most 3 hónapos, és onnantól kezdve jó alvó volt, hogy a kórházból hazakerült. 1X kelt fel szopizni és aludt akár reggel 9ig. Majd, jött úgy másfél hónapos korában egy forradalom amikor elkezdett 3óránként kelni éjjel. Most 3hónapos, és visszaállt az egyszeri evésre, de annyira megszoktam a felkelést, hogy ha kell ha nem 3óránként fenn vagyok és írtó nehezen alszok vissza, emiatt nem tudom kipihenni magam.. Elég irónikus..
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi segített?
2013. okt. 5. 01:04
1/2 anonim válasza:
Én is pont ugyanebben a cipőben járok. A szó szoros értelmében. Nekem is jó alvó volt mindig a kislányom, átaludta az éjszakát egyszeri evéssel és csak egy kis időszakban kelt háromszor, de már megint csak egyszer kel. Viszont én sem tudom átaludni az éjszakát még mindig. Ilyenkor olvasgatok, gépezek. Talán majd egyszer magától visszaáll a szervezetünk. Amúgy én minden apró zajra felkelek és ez sem segít, mert ha elalszok és a párom megmozdul akkor szintén megint ébren vagyok. Elég rossz, mert utána egész nap kialvatlan vagyok és hisztis.
2/2 anonim válasza:
Hasonló volt a helyzetünk, azzal nehezítva, hogy sokáig sokszor ébredt a lányom. Nehezen tudtam visszaaludni, sokszor ébren maradtam két ébredése között, pedig nagyon jó lett volna kipihenni magam. Idővel változott a helyzet, sokkal jobban alszom, de még mindig nem ugyanolyan jól, mint gyerek előtti életemben (akkor bomba is robbanhatott volna mellettem). De lassan azért visszaáll a szervezet az éjszakai alvásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!