SOS, ti mit csinálnátok most?
16 hónapos kicsimet délelőtt "kölcsön adtam", fél 12-kor mentem érte, akkor már hulla fáradt volt (és meg is ebédelt), az autóban elszunnyadt, de sajnos éreztem, hogy kakis, így nem tudtam otthon csak úgy letenni. A peluscsere kizökkentette, és azóta nem tud elaludni. Cumisüvegezik, hol játszik, hol sírdogál. Hol kiveszem/visszateszem, de nem alszik el.
Nagyon jó lenne ha pihenne, estig nem fogja kibírni, még nagyon kicsi ahhoz hogy ne aludjon, de most ötletem nincs. :(
Hát zenélő forgóm nincs, cumisüveggel el szokott aludni, de ma nem jött össze. Persze amikor mentünk az oviba, akkor 3 perc után elaludt a kocsiban (4:20-kor), aztán átraktam babakocsiba (komolyan elgondolkodtam, hogy benne hagyom az autóban aludni, de aztán nem mertem), majd amikor visszatettem az autóba, felébredt. MOst az ölemben ül és nyűglődik. Ma korán fekszik, az tuti...
(Vásárlás elhalasztva...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!