Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Most akkor mit csináljak?

Most akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Teljesen kétségbe vagyok esve. A fiam 20 hónapos, elalszik 9 körül, 7kor kell, azzal a bökkenővel, hogy átlagban óránként kell. 2 hete megszámoltam, 17x keltem fel hozzá. Ha már mondjuk csak 5x kelünk, az már nálunk egy jó éjszaka. Nem beszélve arról, hogy sokszor úgy kel, hogy visítja, hogy anya. És mielőtt jönne a sok okosság, kipróbáltam minden féle illóolajat, változtattam az evési szokáson/időn, déli alvás idejével variáltam, vagy nem hagytam aludni délben, kifárasztottam, kevesebb innit kapott, akkor azért visított, cseréltem pelust neki, bevettem magunk közé az ágyba, hagytam visítani, hátha megunja, stb. Úgy érzem mindent kipróbáltam már, egészségileg nem gondolom, hogy mondjuk a fogzás tenné. 8 hónapja megy ez, és úgy érzem nem bírom már. Teljesen feszült, kialvatlan vagyok, és ez érződik is rajtam. Alapvetően egy teljesen határozott ember vagyok, de most teljesen kétségbe vagyok esve, a bőgés kerülget, megőrülök! Segítsetek. Nektek is volt ilyen időszak? Mit tettetek?

2013. okt. 4. 07:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekünk korábban, olyan kb. 7-8 hónapos korától kezdődően volt egy ilyen időszak, kb. 3-4 hónapig tartott.

Szerintem nálunk a fogzás miatt volt (legalábbis én arra fogtam), sajna én sem tudtam mit tenni, csak a túlélésre játszottam, sokszor magam mellé vettem aludni, aztán lassan csökkentek az ébredések, de még most 23 hónaposan is ébred kb. 2-3 alkalommal, de szerencsére hamar vissza alszik, úgyhogy ez már meg sem kottyan nekem.

Sajna én sem tudtam erre megoldást, a hagyom üvölteni nálam szóba sem jöhetett. Szóval valahogyan túléltem, a délutáni alvásnál néha én is aludtam vele, kb. ennyit tudtam tenni.

2013. okt. 4. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!