Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » S. O. S! Mit tehetnék még?...

S. O. S! Mit tehetnék még? Nagyon rosszul alszik. Nem bírom már.

Figyelt kérdés

9 hónapos a lányom.Születése óta egyetlen egy éjszakát sem aludt át.De már 2 hete óránként ébred éjszaka.Sír,nyöszörög,kinlódik,forgolódik,csapkod látszik rajta,hogy nyugtalan.Anyatejes még szopizik.És itt a gond,hogy ha 10x ébred,10x cicizik.

Próbáltam már:estére tejpépet,főzeléket adni,hátha jobban eltelíti,de így sem aludt.Kapott már Nurofent,Germicid-C-t,citromfű teát,homeós dolgokat de ezek sem hatottak.

Nem fáj semmije.A foga sem jön most.Nappal se alszik sokat.

Délbe 1 órát,és délután 1 órát.Közben egész nap fent van.

Nagyon aktív.5 hónapos kora óta mászik,ül.7 hónaposan állt fel,azóta már sétál.Szóval kifárad nagyon egész nap,mégse fáradt és mégse alszik éjjel.

Nagyon kivagyok már az óránkénti keléstől,mert mire visszaaludnék,már újból ébred,és csak cicin alszik vissza.

Nagyon megköszönnék minden tanácsot!!Bármit ami eszetekbe jut!

2013. szept. 30. 12:18
1 2
 11/18 anonim válasza:
Köszönöm kedves utolsó hozzászóló a "gratulációdat", hiszen van két gyönyörű, kiegyensúlyozott gyermekem,akiket imádok. Az elmúlt 16 hónapban minden mozzanatára ugrottam a kisfiamnak,mégsem működött a dolog.Ja,és úgy tűnik valami elkerülte a figyelmed:nem volt egyedül,az apukája Vele volt,és tudta is,hogy ott van mellette.Mellesleg, egy szimpla hiszti alatt többet sír a gyerek,mint a mi esetünkben. Azért egy jótanácsot fogadj el kedves bezzeg anyuka:amíg nem élted át,amit a másik,ne törj pálcát felette,nem bölcs dolog! Szép napot Mindenkinek! :-)
2013. okt. 5. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Egy gyerek gyönyörűsége nem függ össze a sírósságával:)

Hogy valakinek ennyi meg annyi gyereke van, még nem biztos hogy jó szülő (ld. romák)

Egy 9 hónapos baba még nem hisztizik mint egy ovis vagy nagyobb baba, ez még csak hívás, ezt meg te vésd a fejedbe. hali

2013. okt. 6. 16:12
 13/18 anonim válasza:
Úgy tűnik még csiszolni kell a stílusomon,mert nem mindenki veszi a lapot... Na akkor haldjunk szépen, sorban!Teljesen igazad van,a gyermek gyönyörűsége (ami egyébként is szubjektív) tényleg nem függ össze a síróssággal,de nem is ezen volt a hangsúly,hanem a kiegyensúlyozottságon!Igazán "hízelgő", hogy a romakkal vontal parhuzamot...
2013. okt. 7. 13:02
 14/18 anonim válasza:
Ami még elkerülte a figyelmed,hogy én a saját tapasztalatomat írtam le,ami nem szentírás.Ami az utolsó mondatod illeti:köszönöm,hogy felvilágosítottál,nem is hallottam még róla.... Féllre az iróniával,halkan jegyezném csak meg,hogy lehet több pszichológiai háttértudással rendelkezem mint sokan,ez viszont nem jelenti azt,hogy mindent könyv szerint kell csinálni,sokszor az ösztönök fontosabbak.Más dolgában mindíg sokkal okosabb az ember.Jelen esetben a kérdező ötletet várt,nem kioktatást. :-) Azért még elmesélem,hogy a kis manócskám soha olyan jókedvű nem volt még,mint amióta rendesen alszik éjszaka! Sok sikert a kedves kérdezőnek! :-)
2013. okt. 7. 13:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos én nem vagyok képes sírni hagyni őt.

Gyenge vagyok hozzá.

A helyzet nem lett jobb.Sőt...

2013. okt. 7. 22:26
 16/18 anonim válasza:
Teljesen átérzem a helyzeted!Ezért vártam én is 16 hónapos koráig,de eljött az a pont,amikor azt mondtam már nem bírom tovább,Nem bántam meg azt sem hogy vártam,de azt sem,hogy véget vetettem a "rémálomnak"! :-) Azért leírom még,hogy miket próbáltunk,hátha valamelyiket még nem alkalmaztad: Viburcol kúp, Sedatif PC, Chamomilla, levendulával töltött alvós maci, ágy pakolása különböző helyekre és irányokba, mellettem aludt,esti étkezés könnyű/nehéz, és a kedvencem a szentelt víz (nem vicc,biztosra vettük,hogy valaki megbabonázta,de ez sem segített :;-) ) Sok sikert és rengeteg türelmet kívánok Neked! :-)
2013. okt. 8. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 9 hónapos a fiam, szerencsére jó alvó. De ehhez az is kellett, hogy megtanítottam aludni, ami sajnos csak sírás árán megy. 10 perc sírástól nem múlik a bizalom ez egy nagy baromság, ez azokra a babákra vonatkozik, akiknek az igényeit rendszeresen figyelmen kívül hagyják. És a babának és anyának is nyugodt pihenésre van szüksége. Sajnos amíg cicizik addig fel fog kelni, most olvastam h 2 éves gyerek még egyetlen éjjeli sem aludt át, ez nem normális. Szóval egy kis sírás bele fér, próbáld a suttogó módszert, 9 hónaposan mar simán lehet alkalmazni, de szerintem minél idősebb annál nehezebben fog menni.
2013. okt. 13. 21:40
 18/18 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam ezt a sírni hagyom dolgot,úgy hogy ott voltam mellette,ő a kiságyba volt rakva,és úgy ordított 30 percen át,szünet nélkül,addig amíg ki nem vettem a kiságyból.

Nem aludt el...:(

2013. okt. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!