Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » S. O. S! Mit tehetnék még?...

S. O. S! Mit tehetnék még? Nagyon rosszul alszik. Nem bírom már.

Figyelt kérdés

9 hónapos a lányom.Születése óta egyetlen egy éjszakát sem aludt át.De már 2 hete óránként ébred éjszaka.Sír,nyöszörög,kinlódik,forgolódik,csapkod látszik rajta,hogy nyugtalan.Anyatejes még szopizik.És itt a gond,hogy ha 10x ébred,10x cicizik.

Próbáltam már:estére tejpépet,főzeléket adni,hátha jobban eltelíti,de így sem aludt.Kapott már Nurofent,Germicid-C-t,citromfű teát,homeós dolgokat de ezek sem hatottak.

Nem fáj semmije.A foga sem jön most.Nappal se alszik sokat.

Délbe 1 órát,és délután 1 órát.Közben egész nap fent van.

Nagyon aktív.5 hónapos kora óta mászik,ül.7 hónaposan állt fel,azóta már sétál.Szóval kifárad nagyon egész nap,mégse fáradt és mégse alszik éjjel.

Nagyon kivagyok már az óránkénti keléstől,mert mire visszaaludnék,már újból ébred,és csak cicin alszik vissza.

Nagyon megköszönnék minden tanácsot!!Bármit ami eszetekbe jut!

2013. szept. 30. 12:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Vidd el sétàlni 5-6 ig este, a friss levegő jót tesz!
2013. szept. 30. 12:47
 2/18 A kérdező kommentje:
Szoktunk sétálni vele 6 órakor kint,de ez sem segít. :(
2013. szept. 30. 12:50
 3/18 Ani25 ***** válasza:
En is hasonlo cipoben jarok csak az en babam 7 honapos, borzaszto ez az ejszakazas en se tudom mit kene tennem , olvastam ey cikket hogy fel dl tejszin 10 csepp levendula a baba furdovizebe es jobban fog aludni a baba, ma akarom kiprobalni! Lehet nem segit, de hatha..
2013. szept. 30. 13:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Már nagyobb a fiam, de végigcsináltuk mi is ugyanezt. Én és a férjem alig éltünk a fáradtságtól. Hónapokon keresztül ez ment. Jött a foga is, persze mindegyik lassan, nehezen. 7 hónapos korától 14 hónaposig állva aludtam. Próbáltam mindent: levendula, alvás előtt levegőzés, bőségesebb vacsi, könnyebb vacsi. Végül egy babáknak is adható homeopátiás szer és egy ágycsere oldotta meg a problémát. Lassan 3 éves, néha még megébred, de ezt már féllábon is kibírjuk.
2013. szept. 30. 14:44
 5/18 anonim válasza:
Átérzem a problémád!Az Én fiam 16 hónapos,és nem volt még olyan éjszakánk,hogy 3 alkalomnál kevesebbszer ébredjen (inkább 5-8 alkalom a gyakoribb). :-) És persze Ő is szopizik minden alkalommal.Próbáltam már mindent,hiába.Én zombiként "ébredek" reggel,Ő vidáman,mosolyogva. :-) Azt mondták majd kinövi,kérdés hogy mikor?Vessetek ránk követ,de Mi ma reggelre elhatároztuk,hogy nem mehet így tovább,hagyni fogjuk sírni,hátha az használ.Fáradtan nem lehet huzamosabb ideig bírni,és ugye ott van még a 3 éves leányzóm is,akivel szintén foglalkoznom kell.Kíváncsi vagyok az eredményre!Kitartás! :-)
2013. szept. 30. 14:55
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszi nektek.Ez azért jó,hogy nem vagyok egyedül.

Mert itt mindig azt olvasom,hogy az ő babája átalussza az éjszakát,egyszer sem kel,stb...

Az enyém meg állandóan ébred.És ez az hogy én zombiként ébredek,ő meg mosolyogva,mint aki egész éjjel jól aludt.:D

Akkor ti sem tudtok semmi megoldást rá.Nekem is ezt mondta a doki,hogy majd kinövi.De mikor???

Kedves utolsó,majd írd meg mi lett veletek!

2013. szept. 30. 17:29
 7/18 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos itt már tényleg csak az segít, ha hagyod/hagyjátok sirdogálni. Az első néhány éjszaka maga lesz a pokol, a gyerek a kiságyban, ti meg a ti ágyatokban fogtok sírni, de higgyétek el, meg kell ezt lépni, ha nem akartok kikészülni!

Tapasztalatból mondom, két gyerekem van. Ők már nagyobbacskák, de mindegyiknél megléptem ezt. Kitartás nektek!:)

2013. szept. 30. 20:55
 8/18 anonim ***** válasza:
1 hét sírni hagyás után tönkre lehet tenni a bizalmat, hogy ha hív a baba segíts rajta. Persze, 1 hét után már csak nyöszörög, aztán feladja. Csak majd később látja ez kárát.
2013. okt. 2. 09:36
 9/18 anonim válasza:
Sziasztok!Az 5. hozzászóló vagyok.3 éjszakán túl vagyunk,és igen meglepett engem is az eredmény.Hétfő óta átköltöztem a lánykámhoz,apa van a kis kópéval(bár még így is ébredek minden neszre).Az első este éjfélkor kelt először, kb. 5-10 perc kiabálás után elaludt apa mellett,még egyszer kelt hajnalban,aztán legközelebb 8-kor.A második este végig a kiságyban volt,megint csak kétszer kelt, 1-2 perc kiabálás,majd alvás.Harmadik éjszaka egyszer beszélt álmában,hajnalban kelt, de szinte azonnal visszaaludt.Most már éjjel nem szopizik és úgy tűnik ez lesz a megoldás,bár nem akarom elkiabálni. :-) Próbáld ki Te is az apás leszoktatást,úgy tűnik működik.Ja, és napközben jókedvű,kiegyensúlyozott és már csak egyszer alszik délután 2-3 órát.Nagyon bízom benne,hogy ez a rutin megmarad. :-) Sok sikert!
2013. okt. 3. 22:17
 10/18 anonim ***** válasza:
5-10 perc kiabálás??? ez rengeteg idő. Most szokik le éppen arról, hogy az anyja bármi van segít neki. Gratula.
2013. okt. 4. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!