Hogyan altassa apa?
Figyelt kérdés
2 éves lányomat kb. 3 hete választottam el. Eddig cicin aludt el. Azóta mindkét altatás úgy néz ki, hogy vagy mesélek valamit fejből, vagy átbeszéljük mi történt nap közben. Utána már csak fekszünk egymás mellett, hozzám bújik és kb. 15-30 perc alatt elalszik. Pár napja megpróbáltuk ugyanezt apával. De a lányom olyan sírásba kezdett, hogy még én is alig tudtam megnyugtatni. Azóta már akkor is sír, ha kimegyek a szobából, miközben apa a szokásos esti fürdetés utáni dolgokat végzi. Ezek eddig is apa feladatai voltak. Szoros kapcsolat van köztük, nap közben többször is hiányolja apát. Nem tudom mi lehet a baj este. Vélemények? Lányom egyébként nem egy sírós fajta, 1-2 percnél tovább még soha nem sírt, azt is csak nagyon ritkán. De most ezek nagyon keserves sírások...2013. szept. 12. 14:44
1/1 anonim válasza:
Akkor az altatás maradjon továbbra is a Te feladatod. Ha este ki szeretnél maradni, hidd el, el fog aludni apával. Tapasztalat. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!