Mit csinálok rosszul? Miért van az, hogy a 3hetes babám nálunk sír, máshol nem?
Első babám, és teljesen tanácstalan vagyok. Kezdek kiborulni, már félek az estétől.
6 után mindig sír, nyűgös akár mit csinálok vele, és ez kb. éjfélig tart. Ha cici van, feszíti magát, karmol, ordít. Ha táp van, akkor cicit is követel. (sajnos kevés a tejem, így cici után van hozzátáplálás). A szopival nincs gond, mert este csak cici van, és végig alussza az éjszakát. Csak ez az este6-12ig a horror.
Voltunk testvéreméknél, ott fürdőt, aztán leraktuk, és csak egy kis sírás volt, de semmi hiszti és ordítás. De miért?
Szinte szóról szóra ugyanez volt nálunk is az első hetekben. Majdnem percre pontosan 6-kor minden este üvölteni kezdett, és ez tartott kb. 10-ig, ejfelig.
Mi tápot váltottunk, kapott cseppeket a hasfájásra, és ami igazán segített, az a pólya. Jól betekertük, és szinte varázsütésre elaludt. Tény, hogy ez télen volt, ebben a melegben nem hiszem, hogy jó megoldás lenne.
Nekünk azt mondták, hogy ilyenkor próbálja feldolgozni az egész napos benyomásokat. Illetve nagy valószínűséggel fáj a hasa.
Én a mellkasomra fektettem, és ott elaludt egy idő után. Ne aggódj, ebben a korban még nem szokik hozzá, az én fiam is szépen alszik egyedül az ágyában. De a pólya tényleg segít, ha esetleg hűvösebbre fordul az idő.
Szia, nekem ma hajnalban töltötte a 3. hetet a Drágám.
Ismerős a probléma. Nekünk is hasfajos, illetve nekünk szorulunk is volt. Szintén hozzataplalasos baba mert kevés a tejem.
Szóval Bebaval kezdtünk, ami olyan szekletet csinált szegénykemnek szinte mint a felnőtt embernek van.
Most a Milumil komfort 1-et eszi és Biogaia cseppet szedi. Jobb lett a helyzet! :-)
Egyébként annak is igaza van aki a lelkiállapotoddal köti össze a baba viselkedését. Az elején én is rettegtem az ejjelektol és rosszak is voltak.
Nem mondom h ma nagyon könnyedén venném, de beletorodtem h ejszakaznom kell, 3 óránként keles van! Ez.miatt is úgy latom jobb a helyzet, könnyebben el tudom altatni pl.
Szóval, türelem és türelem, meg persze próbáld megtalálni a megoldást a hasfajasara.
Koszonom a sok jo tanacsot. Mar azt hittem ez csak nalam fordul elo.
Infacol cseppeket adok most neki en is. Megprobapom betartani az etetest, ha sir megvigasztalom, nem pedig rogton cici. Tesotol megkaptuka hintat, az tegnap delutanig nagyon jo volt. Hal'istennek ez az ejszaka nem volt gaz. Igaz, hogy nyugtalan volt, de aludt. Este mindig cici van, olyankor nincs gond. Ma nem megyunk sehova, max.haz ele. Lehet tenyleg sokat megyek vele, de annyira jokat alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!