Milyen állagú hozzátáplált babátok széklete? Valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
Tápszeres babàk érdekelnének. Az enyém mostanában elég keményeket produkàl és aggódom. Mit csinálok rosszul?2013. júl. 6. 04:32
1/7 anonim válasza:
Semmit. Meg kell szokja a gyomruk mev a belecskejuk a "mas" szilard etelt. Az en kuslanyommal voltak gondok mikor elkezdtuk;(belesult a kaka es ketszer is az orvos szedte ki belole,( meg a belecskeje is szetrepedt;(((
Kaptunk duphalac szirupot es ezt kellett adnom. Most 6hobapis es mar minden ok a kakival.
2/7 anonim válasza:
Kisfiam is tapszeres es azota kemeny a kakija miota hozzataplalunk.
3/7 anonim válasza:
nekem még csak 2,5hónapos és még nem kezdtem el a hozzátáplálást de már most van mikor szilárd a széklete és szintén tápszeres. leginkább az első kakija szokott szilárd lenni.
4/7 anonim válasza:
belecske... :DDDD Úristen, ezen jót nevettem!!!
Kérdező: normális a keményebb széklet hozzátápláláskor.
5/7 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó! Csak mert anyósom, mikor vigyázott a babánkra és trotyizott egyet, teljesen bepánikolt, hogy úristen milyen kemény a széklete, és hogy ez nem jó, az ő fia soha nem kakilt ilyen keményet egy éves kor alatt (hozzátenném, hogy 5 éves koráig szoptatta a fiát). Hiába mondtam neki, hogy azért ilyen, mert hozzátáplálom, meg tápszeres, kötötte az ebet a karóhoz, hogy adjak neki sárgabarackot, meg csináljam hígabbra a tápiját, ne adjak neki sinlac-ot, stb. De akkor jó, megnyugodtam, hogy nem vagyok hülye! Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 6. 11:02
6/7 A kérdező kommentje:
Mármint a baba trotyizott, nem anyósom... :D
2013. júl. 6. 11:03
7/7 anonim válasza:
mi is most keztdük a hozzátáplálást kb.3hete. Amióta már nem csak 1-2kanállal eszik meg, hanem nagyobb adagokat, azóta van, hogy egy nap 2x is kakil, pedig azelőtt 2-3naponta. A széklete pedig nálunk ellenkezőleg, nagyon lágy. De nem megy a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!