Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csinálok rosszul? Miért...

Mit csinálok rosszul? Miért van az, hogy a 3hetes babám nálunk sír, máshol nem?

Figyelt kérdés

Első babám, és teljesen tanácstalan vagyok. Kezdek kiborulni, már félek az estétől.

6 után mindig sír, nyűgös akár mit csinálok vele, és ez kb. éjfélig tart. Ha cici van, feszíti magát, karmol, ordít. Ha táp van, akkor cicit is követel. (sajnos kevés a tejem, így cici után van hozzátáplálás). A szopival nincs gond, mert este csak cici van, és végig alussza az éjszakát. Csak ez az este6-12ig a horror.

Voltunk testvéreméknél, ott fürdőt, aztán leraktuk, és csak egy kis sírás volt, de semmi hiszti és ordítás. De miért?

2013. aug. 8. 19:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ott más volt a hőmérséklet, a babák megéreznek pár fokos változást is. Meg szerintem tesódéknál annyira nem rettegtél, nem borultál ki, hogy mindjárt este van, mert tudtad, hogy nem vagy egyedül. Nem hülyeség, tényleg megérzik a babák. De aztán az is lehet, hogy véletlen volt.
2013. aug. 8. 19:40
 2/20 anonim ***** válasza:
25%
Ne vedd fel, akkor sem ha nyűgösködik. Hagyd a kiságyában a következő szopiig.
2013. aug. 8. 19:43
 3/20 anonim ***** válasza:
45%
Ha a szülők feszültek,idegesek a baba is így viselkedik.
2013. aug. 8. 19:43
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
délután, kora este minden baba nyügösebb, hasfájás nem lehet? Általában ez az oka a nyüglődésnek. Testvéredéknél egyszer voltatok, lehet otthon is épp jobb lett volna. Otthon csend van és nyugalom? attól is lehet ha rajtatok idegességet érez. A mama lelki állapota nagyon kihat a baba kedvére, étvágyára. gyakori hogy az ideges, szomorú anyuka babája nem is eszik rendesen.....
2013. aug. 8. 19:44
 5/20 A kérdező kommentje:
Ez nem reg ota van igy. Turelmes vagyok, probalok maximalisan helyt allni. Jarkalok vele ha kell, de inkabb hintaba, hordozoba rakon vagy agyra. Nem szerertnem ha megszokna, hogy kezbe van. Mi is gondoltunk arra, hogy nagyobb a lakas es jobb a szellozes.
2013. aug. 8. 19:50
 6/20 anonim ***** válasza:
Tuti hasfájós! és éppen mikor tesódéknál voltatok akkor nem fájt neki.A hasfájósság este jön elő,tapasztalat.
2013. aug. 8. 19:55
 7/20 anonim ***** válasza:
Milyen tápit adsz neki?? Megkérdezhetem.Mert én 4 próbáltam ki mire bejött
2013. aug. 8. 19:56
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha este ordít és feszíti magát akkor szerintem is a hasa fáj! Próbáljatok Infacolt vagy valami hasfájás elleni szert adni neki!
2013. aug. 8. 19:57
 9/20 A kérdező kommentje:
Milumil +0. Ez az amit a korhazban is adtak.
2013. aug. 8. 19:58
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekünk pont a milumil jött be.Próbáld ki a beba-t hátha.
2013. aug. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!