Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan szoktassam rá a él...

Hogyan szoktassam rá a él éves babámat, hogy magától is el tudjon már aludni?

Figyelt kérdés
egyre nehezebb ringatni,hogy elaludjon...lassan szeretném már ha magától is el tudna csucsukálni...hogyan tudom neki ezt megtanítani?nem ringathatom még 1 éves korában is...mert már nehéz szegénykém... :(
2013. júl. 18. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy egyre rövidebb ideig ringatod, először csak félálomig, aztán már teljesen ébren teszed be a kiságyba. Nekünk ez bejött, igaz, én utána vele maradok és fogom a kezét, szóval ez sem az a szó szerinti egyedül elalvás.
2013. júl. 18. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ringatod a szokásos módon, de ahogy az előző válaszoló írta, nem várod meg, míg elalszik, hanem leteszed az ágyába, amikor már nyugis, nem kapálózik, de már álmos azért.

Valószínűleg első pár alkalommal sírás lesz a vége, de ne add fel, neki is könnyebb lesz, ha eltud aludni egyedül is, rólad nem beszélve.

Ha sirdogál, akkor simogasd, hajolj be a kiságyba hozzá, fogd meg a kezét, puszilgasd. Amikor megnyugodott menj ki a látóteréből. Ha megint elkezd sirdogálni, akkor újra simi, puszi miegymás. Ha nagyon sír, vedd ki, ringasd, hogy megnyugodjon, érezzen téged.

Egyre könnyebb lesz és gyorsabban fog elaludni. Sok sikert!

2013. júl. 18. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja még valami: Én amikor alvásidő van, nem beszélek a babámhoz, mert attól felpörög. Maximum, amikor pityog nagyon, akkor csitítgatom, duruzsolok picit.

Előző voltam.

2013. júl. 18. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
mi úgy altatunk hogy a kiságyban van hason fekve és úgy ringatjuk amíg félálomba nem lesz azt magára hagyjuk be is alszik.
2013. júl. 18. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!