5 és fél hónapos kisláynom egész nap azt szeretné, hogy szórakoztassam. Hogy szoktassam le erről? Persze nem azt akarom hogy magától ellegyen, de kaja után képes legyen 10-15 percet egyedül elleni.
Köszi a választ! Én is vmi ilyesmit próbálok, igaz eddig nem volt benne ilyen redszeresség. Úgy csináltam, hogy kajcsi, büfi után leraktam és vasaltam, főztem, stb, de 10-15 percnél tovább nem bírtam hallgatni az éktelen sírását a kiscsajnak. Vagyis mindig ő győz. :( Ma hagytam egy órát, de nem hagyta abba, ha nem viszem az ágyába, akár 2-t is sírt volna szerintem, de nem látom, hogy javulna a helyzet, szerintem képes bármennyit sírni, soha nem lesz el egyedül 10 percet. :((
És az a baj, hogy mivel nincs kedve egyedül játszani, és ilyenkor csak sír, így nem is nagyon forog (hasról átfordult már párszor játék közben, de fordítva nem).
Ngyon kitartó és hisztis/sírós baba, de így kell elfogadnom. Lehet, hogy amiatt lett ilyen, mert beteg volt 2 hónapig, nem tudom. Úgy látom csak az a két véglet van, hogy vagy sír vagy mosolyog. A kitartásra egy pl. a mózest utálta, 18 hét alatt nem volt hajlandó megszokni (utál vízszintesben lenni a mai napig) és minden séta alatt végig üvöltött. Mindenki azt mondta, majd megszokja, hát nem szokta meg. :( Amióta átraktam 18 hetesen a sportrészt, azóta ég és föld a különbség, már csak néha sír a kocsiban.
Köszönöm a válaszaidat, nagyon sok erőt merítettem belőle. Igen, azért is le fogom erről szoktatni, megpróbálok kitartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!