Miért csinálja ezt?
picim lassan 10 hónapos. Nem alszik külön szobában a kiságyában, velünk 1 szobában de külön ágyon sem, csak a szülői ágyban. Eddig bírtuk az éjszakákat, hogy átmentünk el ringattuk el ciciztettem, de már nem bírjuk. Nem szeretném beszoktatni a nagy ágyba (velünk aludt 4-5 éjjel). Remélem még visszafordítható a helyzet és alszik majd a saját ágyikójában.
Valami bevált ötlet kellene az alvási gond megoldására.
Nem értem, hogy miért baj, ha a nagyágyban alszik. Neki valószínűleg biztonságérzetet ad, hogy ott vagytok mellette, neked is egyszerűbb, ha nem kell átjárkálni a másik szobába, ha éjszaka felébred, szoptatni is könnyebb.
Előbb-utóbb úgyis át fog szokni, nem marad ott 20 éve skoráig...
Este mindig a saját ágyába teszem le, de éjfél körül már nem bírom és jön a mi ágyunkba. 8-kor fektetem le de éjfélig 4x, 5x felkel.
Az ágya soha nem volt bünti hely, de még játszó hely se.
Mielőtt elkezdett mászni és felállni szépen elaludt saját magától (akkor is sokszor felkelt éjjel), de most ha lerakom egyből feláll és sír. Sajnos most ringatva alszik csak el, éjjel pedig ahogy lerakom az ágyába egyből felébred.
Alvás előtt még a napi rutin is megvan csecsemő kora óta, semmi nem változott.Este mindig a saját ágyába teszem le, de éjfél körül már nem bírom és jön a mi ágyunkba. 8-kor fektetem le de éjfélig 4x, 5x felkel.
Az ágya soha nem volt bünti hely, de még játszó hely se.
Mielőtt elkezdett mászni és felállni szépen elaludt saját magától (akkor is sokszor felkelt éjjel), de most ha lerakom egyből feláll és sír. Sajnos most ringatva alszik csak el, éjjel pedig ahogy lerakom az ágyába egyből felébred.
Pelenka csere az csak akkor van ha átázik a pelus vagy bekakil, bár ez talán 2x fordult elő.
Nappal a saját agyában alszik 2 órát, de van amikor 2x vissza kel ringatnom.
Beszűrődő fény nincs mert le van engedve a redőny és így a hang se jön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!