Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 1 éves miért nem alszik...

1 éves miért nem alszik éjszaka 30 percnél többet?

Figyelt kérdés
Ez lesz a 3. ilyen éjszaka. Jön a foga folyamatosan, de nem látszik rajta napközben, hogy különösen megviselné, a Dentinox sem látom, hogy bármi különös javulást okozna. Felkel, sír, szopizik, kiköpi/elfordul, pár másodpercen belül sírni kezd, fordul vissza, szopizik, újra elfordul, megint sír, aztán egy idő múlva elalszik fél órára, és kezdődik elölről. Sosem aludt túl jól, de ez valami tragédia. Napközben 1,5 órát alszik, minimum 2 órát vagyunk kint napközben, de inkább 3-4-et, nem kap tv-t, igény szerint van szoptatva és hozzátáplálva, eszik is szépen. Most kezdett el totyogni pár napja, de attól aludna ilyen szörnyen? Mit csináljak? 10-kor sikerült végre leraknom, azt hittem, legalább egy órát alhatok, de most megint kel és szopizik. Nagyon fáradt vagyok. :(
tegnap 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:

A fejlődési ugrások is okozzák. Foga is jön, most kezdett totyog i, ez mind egyszerre megterhelő.

Majd ez is enyhül, aztán jön a következő.

Tarts ki!

👍🙂

tegnap 22:49
 2/2 felkelhetetle ***** válasza:
1 évesen szerintem nem ismeri még az időt, így nem tudja mennyit kell aludni, hogy megfelelően regenerálódjon a szervezete.
ma 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!