Valakinek valami megoldás?
14 hós lesz a kisfiam.
2-9 hónapos koráig átaludta az éjszakát azóta max 3-szor.
11 hónapos kora óta csak egyszer alszik nappal. Viszont pár hete 1,5 óra után mindig felkel, pedig még álmos. A kezembe ilyenkor visszaalszik, de ha letennem rögtön felkel....Valakinek bármilyen tipp?
Egyes, látom van gyereked. :)
2-es. Házikóágya van nem szerette a kiságyat, így kimászik belőle és megindul hozzám. Szoktam mellé feküdni van, hogy simogatásra visszaalszik, de igényli még a ringatást néha.
Amennyiben nappal alszik 1,5 órát akkor örülj neki, az viszonylag sok.
Amennyiben éjjel kel fel 1,5 óra után, akkor vagy megzavarja valami, vagy ez csak egy ilyen időszak amit túl kell élni. Ha mindig 1,5 óra után kel akkor sanszosabb hogy ilyen időszak. Én magam mellé venném, hátha ott alszik, vagy próbálnék játszani a fektetési idővel, tologatni fél órával, hátha akkor nem kel. Ilyenkor még annyi minden alakul ahogy érnek, változank.
Nekem is másfél órát alszik a fiam kb, bőven elég neki
Így kibírja estig simán.
Értem, hogy a ti gyerekeitek kibírják, de ahogy írtam a végén ő fáradt😅
Kedves 5-ös az agyi fejlettségednek ha nem megy a szövegértés nem kell erőltetni.
“11 hós kora óta egyszer alszik nappal. Viszont pár hete csak 1,5 órát.” Nem tudom ebben mi nem világos. :)
További szép napot neked :)
Mióta amúgy kicsit variáltunk tegnap és ma is aludt 2,5-3 órát így ki is bírja estig. :)
Akkor csináld ahogy akarod, ha nem érdekel mit ír más.
Minek kérdezel ha flegmazol?
Tapasztalatokat kértél nem?
Tessék, írtunk neked.Nem tetszik?
Saját szociális problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!