5,5 éves kislányomnak becsurog a pisi minden pisilés után. Valakinél volt ilyen gond? Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Azon már túl vagyunk h jól kicsöpögteti-e pisilés után, volt h én töröltem meg neki h tényleg alapos legyen, próbált széttárt lábbal pisilni, de minden hiába - akkor is becsorog neki és általában bugyit cserél pisilés után.2017. júl. 24. 18:45
1/6 anonim válasza:
Meg kéne nézetni az orvossal. Lehet, hogy van valamilyen szervi oka, vagy betegség, ami miatt nem tud rendesen kiürülni a húgyhólyagja.
Ezzel mindenképpen szakorvoshoz fordulnék a helyedben.
3/6 A kérdező kommentje:
És ott milyen vizsgálatok várhatnak ránk?
2017. júl. 24. 19:30
4/6 anonim válasza:
Nézted neki, hogy a kisajak nincs e összenőve valamennyire? Nálunk emiatt volt.
5/6 anonim válasza:
Nekem volt ennyi idosen ilyen problemam, fekudtem is urologian vele. Vegul kiderult, hogy azert, mert nem er le a labam a vecerol, ezert nem megfelelo a testtartasom pisiles kozben, igy amikor felallok es elindulok ugye, akkor folyik ki a maradek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!