Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 5,5 éves kislányomnak becsurog...

5,5 éves kislányomnak becsurog a pisi minden pisilés után. Valakinél volt ilyen gond? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Azon már túl vagyunk h jól kicsöpögteti-e pisilés után, volt h én töröltem meg neki h tényleg alapos legyen, próbált széttárt lábbal pisilni, de minden hiába - akkor is becsorog neki és általában bugyit cserél pisilés után.
2017. júl. 24. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg kéne nézetni az orvossal. Lehet, hogy van valamilyen szervi oka, vagy betegség, ami miatt nem tud rendesen kiürülni a húgyhólyagja.

Ezzel mindenképpen szakorvoshoz fordulnék a helyedben.

2017. júl. 24. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nephrológiára kérj beutalót!
2017. júl. 24. 18:50
 3/6 A kérdező kommentje:
És ott milyen vizsgálatok várhatnak ránk?
2017. júl. 24. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézted neki, hogy a kisajak nincs e összenőve valamennyire? Nálunk emiatt volt.
2017. júl. 24. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ennyi idosen ilyen problemam, fekudtem is urologian vele. Vegul kiderult, hogy azert, mert nem er le a labam a vecerol, ezert nem megfelelo a testtartasom pisiles kozben, igy amikor felallok es elindulok ugye, akkor folyik ki a maradek.
2017. júl. 25. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Urológiára kell elvinni.
2017. júl. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!