Miért ébred amikor én épp elaludnék?
létezne, hogy a gyerek megérzi amikor én elalszok?
néhány hete ÁLLANDÓAN akkor ébred fel éjszaka amikor én épp hogy bealudnék. már nagyon fáradt vagyok. olyan mintha nem akarná, hogy aludjak...(tudom hülyén hangzik,de hetek óta nem tudtam 30-40 percnél többet aludni egybe).
kiságyas egyébként. azért hozom most már magam mellé,mert azt hittem ezzel orvosolni tudom a problémát, de sajnos nem.
szóval ez volt akkor is amikor a kiságyban aludt. még talán rosszabb, mert ahogy letettem már meg is ébredt.😮💨
10
be van duzzadva az egész innye. bekentem dentinix géllel, de nem sokat segített.
adtam vizet is, az se segített.
mozgásfejlődés is biztos bezavar...
hogy lehetne sérülés mentesen megtanítani az önálló alvásra?
Be kell tenni az ágyába szépen és ha nem zavarja a szomszédokat hagyd sírni. Pár nap és elfogadja az új helyzetet. Tudom mostanában hetente jelennej meg drámai tanulmányok arról, hogy így biztos egy nárcisztikus személyiségzavaros ember lesz, de ennek a fele nem igaz, nyilván.
Te döntesz, vagy végig sz*pod ezt még évekig, mert ez lesz, nem akarlak kiábrándítani, vagy berakod az ágyába és kész.
15-os, takarodj mar. Mostanaban minden kerdes ala odahanyod a hulyesegedet. Ha te egy ilyen szivtelen dog vagy, aki hagyja uvolteni a gyereket, te bajod!
De undorito ez az egesz.
Oké...
Ti meg mártírkodva sz*ptok évekig. Aztán jön az én nem aludtam 8 éve szövegért a kitüntetési kérelem. Csak hogy senkit nem érdekel... mert ez nem érdem, csak a ti hülyeségetek. Ki az a nem normális a szoptatva altatja a gyereket? Aztán jön a kérdés, hogy 1.5 éves és még mindig a csöcsöm rángatja éjjel mit csináljak?
Életképtelen, elkényeztetett kis görcsöket neveltek. Csak nem tetszik az igazság. A mai generációban sajnos tényleg sok a szaranya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!