Már nem annyira pici babátoknál éjjeli felsíráskor mindig kínáltátok őt szopival/tápszerrel is?
10 hónapos kora után sokszor kivártam, hogy valóban felébred vagy csak egy átmeneti nyűgje van.
Az esetek nagy részében simán visszaaludt. Amikor meg nem akkor tényleg kellett a cici.
10 hónapos koráig ha megebredt csak cicivel aludt vissza.
Hiába volt ott a cumi, csak a cici segített.
Nem mindig evett, volt, hogy csak egy percig szívta és már aludt is vissza.
Utána amikor befejeztem a szoptatást nem kelt éjjel már
2 eveszha véletlenül megebred iszik pár korty vizet és alszik is vissza.
Szia én ritkán etetem éjjel kb 2-4 hónapos koráig átaludta az éjjelt aztán jött a regresszió, mozgásfejlődés, fogzás, szepa,..sokat kelt de volt hogy visszaadtam a cumit a szájába és aludt vagy ha sírva kelt akkor néha fel kell vennem megnyugtatni de pár perc és alszik tovább néha kínálom vízzel
De vannak olyan éjszakák mikor felkel és órákig nem alszik vissza és olyankor adok neki tápot mert akkor már megéhezik
2 óránként biztos nem tömném
Most sokan lehurrognak de nem jó visszaszoktatni a babát az éjjeli evésre ha mondjuk már nem evett éjjel vagy eddig 1x evett aztán elkezd többször kelni és mindig tápozni/cicizni mert átáll az éjjeli evésre. A közeli barátnőm tapsztalata…eddig éjjel 1x evett a babája és elkezdett többször kelni és éjjel ott tartanak hogy többször eszik mint nappal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!