Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 5 hónapos lesz,kézbe ringatva...

5 hónapos lesz,kézbe ringatva aludt eddig,nappal még most is,de ha rljön az este kegyetlen sírásba kezd,de nem csak így bárhogy tegnap előtt már hányt is.értem én,hogy túl fáradt,és nem akar aludni,de hogyan segíthetnék neki?variàltam már az időt is

Figyelt kérdés
júl. 14. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Érzi rajtad h nyugtalan vagy szorongsz es azt veszi át.

Vonj be egy jókedélyű kedves nyugodt nagyit, aki ilyenkor átveszi es el fog aludni nem fog sírni

júl. 14. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De mostanában minden este?
júl. 14. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen
júl. 14. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
5 hónapos korában ugyanezen mentünk keresztül. El fog múlni. Addig kitartás, és próbálj meg nyugodt maradni. Ha jóllakott és a pelus is tiszta, csak az kell neki, hogy le tudja vezetni a napi stresszt sírással, és közben ott legyen a karjaidban, biztonságban. Ilyen korban rengeteg az új inger, fejlődési ugrások, sajnos sok baba így tudja csak feldolgozni ezeket a nap végén.
júl. 15. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Este is ringatod?

Nekem a fiam akkor csinálta ezt amikor már nem akarta, hogy ringassam.

Olyankor letettem őt, mellé feküdtem és úgy elaludt.

júl. 15. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen ringatom,ha leteszem nyugodtabb de nem tud elaludni,és újra sír..
júl. 15. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!