Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 4 hónapos korában elromlik az...

4 hónapos korában elromlik az alvása? Kinél, hogy akakult?

Figyelt kérdés

Kislányom jövő héten lesz 4 hónapos. Több helyen olvastam a 4 hónapos alvásregresszióról, hogy mennyire szörnyű, az addig jól alvó babák sokszor ébrednek éjjel stb.

Lányom kb, egy hete kezdett csak el normálisabban aludni és most itt lebeg ez az alvásregresszió ...

Nálatok volt ilyen? Ha igen meddig tartott? Visszaállt utána az alvás vagy végleg elromlott minden?

Minden tapasztalat érdekel :)

tegnap 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem. De 6 honaposan lett katasztrofa.

Szoval igazabol ez mindig benne van a pakliban. Tudom hogy a 4 hosat szeretik kiemelni, de egyebkent ez barmikor bekovetkezhet, eleg hozza egy fogzas vagy mozgasfejlodes, csillagok allasa, egy csunya nezes vagy ha csak ki mered mondani valakinek, hogy a te babad jol alszik. Utobbi a legveszelyesebb, haha. Szoval barmitol felborulhat az alvas. Vagy akar semmitol es minden jo lesz, ki tudja.

tegnap 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elromlott 4 hónaposan, elhúzódott a rossz alvás 10 hónapos koráig
tegnap 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
5 hónaposan lett gáz. Mikor próbált oda-vissza forogni és álmában is gyakorolta. 9 hónaposan 2 óránként ébredt. 1 évesen már újra aludt.
tegnap 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Két gyerekem van, szerencsére egyiknél sem volt alvásregresszió. 8 illetve 7 hetes koruk óta nem kelnek éjszaka (már 12 és 4 évesek).

Nem törvényszerű, hogy elromlik az alvás.

tegnap 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Az én gyerekeim nem olvastak erről: mindketten születésüktől átaludták az éjszakákat. A betegségeket leszámítva sosem éjszakáztam Velük.
tegnap 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
1 héten keresztül pocsék volt az alvása, utána minden a régi lett, a fogzás se zavart be, alszik mint a bunda.
tegnap 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 4 hónaposan aludt egész éjjel. Örültem is mint majom a farkának, hogy milyen szerencsések vagyunk. 6 hetes korától átaludta az éjszakákat. Aztan 8 hónaposan megmutatta mi a magyarok istene. Majdnem2 éves koráig katasztrófa volt, minden éjjel órákig ébren volt és sehogy sem lehetett visszaaltatni. Most kezdett el újra jól aludni. Szóval egyáltalán nem garancia, hogy jó alvó baba mindig jó alvó marad. De az sem biztos hogy elromlik az alvása.
tegnap 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!