Az 5 hós babám se hordozoba, se bavakocsiban, se kocsiban nem szeret menni. Otletek/megoldások esetleg?
Figyelt kérdés
Nem sokat jártunk el az elején a reflux miatt. Azt hittem amiatt nem szeret menni. De már jól van. És egyszerűen sehogy nincs el. Otthon jókedvű, mosolygós, ha elindulunk látszik h nem popec minden. Aztán van h csak nyoszorog, van h ordítva sír.... persze vannak helyek ahova muszáj mennünk. Nem tudom mi lenne a megoldas. 1 hétig minden nap vittük, hátha szokja. Talán kicsit jobb lett, de ma megint vilageges. Alapvetően valaszkszen neveljuk, de miközben utazunk, nem vehetjuk ki firgalmas úton a babahordozobol. Össze szorul a szívem h nem vigasztalhatom meg. Masfelol ma először ketdett el duhiteni h sehova nem tudunk menni. Itt a jó idő, mennénk... persze elsősorban setalni am8 jó lehet neki. De az is változó hogy sül el... van valakinek ötlete...? :(ápr. 27. 13:21
11/14 anonim válasza:
Kezben cipelve. 🤷🏼♀️ Ha ketten mentunk, semmi gond nem volt, egyikonk tolta a babakocsit, masik vitte a gyereket. Egyedul nehezebb, ha a kocsit is tolni kell. De mentunk attol, probalkoztunk. Neha-neha becsuszott olyan nap, mikor elvolt benne. Amikor nagyon pici volt, akkor pedig alvasidoben indultunk, es 10bol 7x elaludt.
12/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy hosszabb rav9n, autoval
ápr. 27. 18:31
13/14 anonim válasza:
Ja, hat vonattal mentunk. Azota is vonatozunk. Nem kinozzuk az autoval.
14/14 A kérdező kommentje:
Na ez jo ötlet. Annyi, hogy varoson belül 20 perces utakat vonattal ugye nem lehet :(
ápr. 27. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!