Hogy altassam a 6 hetes babám?
6 hetes hasfájós refluxos kislányom nem akar aludni.éjjel 3tól délug alszik 3-3 órát egyszer eszik közben és nappal 2 órát nagy nehezen
De alvás közben sokat mocorog,felsír,nyújtózkodik,hadonászik a kezével
A hasfájásra szó szerint mindent kipróbáltunk márcsak az idő segít
Nagyon aggódom amiért ilyen keveset alszik mert ebben a korban 16-18 órákat kellene aludnia nem 6-8 órát
Próbáljuk altatni kézben, ringatva, hintába, kocsiba, fehér zaj mellett de semmi se válik be kicsit megnyugszik néha be is szundít 5-10 percre de megint jön egy fájdalom vagy már nem tudom mi és fent van és nyugtalan
Aztán éjjel 3kor szokott kidőlni
Ez már 5 napja megy
Nyugtassatok meg hogy volt e valaki ebben a helyzetben és hogy alakult a későbbiekben
Nekem az első fiam ilyen volt. 3 hónapos koráig ment ez a hasfájós szenvedés, de ő később is iszonyú fosul aludt, az nem változott, csak már nem fájt a hasa. Semmi baja nem lett attól, hogy keveset aludt, nekem inkább.
A második gyerek ehhez képest tényleg kb egész nap alszik. Néha böfög kettőt, aztán annyi. Ha rárakom a mosógépre, akkor addig alszik, amíg megy a gép. Szóval nem te csinálod rosszul, csak akinek nem volt ilyen gyereke, az nem érzi át. De kitartást, 2 évesen már jól aludt a fiam. Örökké semmilyen kínlódás nem tart, de tény, hogy embertelenül fárasztó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!