Hogy altassam 3 hetes kisfiamat?
Csak úgy alszik el, ha kézben ringatom.
Ha leteszem a kiságyba, üvölt.
Hiába simogatom, énekelek, akkor is sír.
Viszont egyre nehezebb ringatni, már 5 kg.
Van egy 5 évesem is, így ez a folyton kézben van nem is lesz kivitelezhető.
Pl az esti altatást sem tudom hogy lesz majd segítség nélkül..
Ki hogy szoktatta önálló alvasra a babáját?
3 hetesen miért akarod hogy egyedül aludjon el?
Vegyél hordozókendőt és kösd magadra. Úgy érzi anya közelségét meg illatát, de mégis szabad mindkét kezed.
3 hetesen 5 kg? Biztos 3 hetes, nem 3 hónapos?
Mert ha 3 hetes azt mondom rugalmas pólyában tedd le az ágyba (akkor a Moro reflex és a kapálózás nem rémíszti őt meg) és kapcsolj neki fehérzajt (lehet venni külön készüléket is, de van aki youtubról tesz be vmit).
4!
Miért ne lehetne?
Nekem 1 hetesen volt 5 kg mivel 4,5 kilóval született.
Amúgy én a hátamra fektettem és paskoltam a fenekét persze csak nagyon finoman így mindig gyorsan elaludt. Pár hét után lefektettem magam mellé majd szintén ugyanezt csináltam. Ez mindkét lányomnál bejött
Nekem is 3 hetes és 5 kilós. :)
Most 2 napja valami történt, mert azóta csak lerakom és alszik... De biztos nem marad így.
Előtte vagy a férjem ringatta vagy valamelyikőnk a hátára fekszik, a mellkasára fekteti hason a babát, úgy elalszik. Vagy háton a kicsit felhúzott lábam alá párnát teszek a babát pedig háttal a combjaimra fektetem. Így először bámul engem aztán elalszik.
Babakocsi is általában működik.
Csak egy jó tanács, mi bazi nagyot szívtunk a ringatással. Több anyukától látom szinté , hogy mivel ez beválik az időközben 10 kg-ra nőtt gyereket is ringatni kényszerülneky-néha már csak az apukák bírják el.
Velünk is ez történt, férjemmep felváltva ringattuk éjjel a 10 kg-os babát, de már nem bírtuk. Az elején még nagy volt a szánk, hogy a gyerekünknek ez jó, senki ne szóljon bele, ha kell 2 évesen is ringatom stb, de mi jártuk meg a legjobban, mert nem fog működni egy idő után és lesz, hogy bő 2 órát mászkálhatsz majd vele.
Nem kívánom senkinek a leszoktatási periódust sem (10 hónaposan napokig ordított, mire megtanulta, hogy viszlát ringatás).
Szóval a következőt nincs az pénz, hogy elkezdjem ringatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!