Másnál is van/volt ilyen?
Én bevittem egy kényelmesebb matracot a kiságy mellé. Bár a lanyom visszaaludni csak fotelban, az ölemben volt hajlandó ("szoptatós fotel"), így azt is kipárnaztam magamnak, raktam lábtartót hozza, es hát igen, legalabb 4-5 órat ott aludtam éjjelente. Én, aki előtte sem idegen helyen, sem autoban alig tudtam aludni.
Nem volt mas megoldas. A helyzet fokozatosan javult, de csak kb. 2 eves kora körül aludta át az ejszakat.
Mind a 2 gyerekemnek 8 hónaposan romlott el az alvása.
Addig átaludták az éjszakákat, egyik napról a másikra pedig óránként keltek.
A nagynál (most 5 éves) 1 éves koráig tartott ez a rengeteg kelés, majd egyik napról a másikra elvágták, onnantól újra végigaludta az éjszakákat.
A kicsi most 3 éves, nála a mai napig tart. Igaz már nem óránként kel, hanem 3-5x/éjjel. Este 10 mire elalszik, reggel 6kor már fenn van.
A nagyobbnál toltam egy matracot az ágya mellé és ott aludtam vele. Nagyon sokáig. Összehajtható vendég matrac, jó szolgálatot tett.
A kicsi szobáját vendégszobának használtuk sokáig, így van benne egy kihúzható kanapé és milyen jó, hogy van. L alakú, lábnál van karfája az ülő résznek. Vele azon alszom, Ő alszik a fal felöli oldalon, minden mocorgására megébredek kb., szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy lábnál le tudna esni az én oldalamon.
Ha kicsit kevesebbet ébred, akkor megkísérlem átszoktatni az ágyába. Van hogy hetekre sikerül, aztán megint van valami visszaesés. Bár nálunk akkor volt/van csak gáz mindkét gyereknél, ha valami nyűgjük van (fog, mozgásfejlődés, beszédfejlődés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!