5 hónapos alvása "elromlott" másnál is?
Figyelt kérdés
5 hónaposom egyre jobban össze-vissza alszik. Most kezdett át fordulni, és nyomja magát előre hason mostmár. Azonban ezt éjjel is szereti gyakorolni, gyakolatilag fél-1 óránként forgatom a kiságyban mert mindig be akad a lába a rácsba, emiatt megébred, cummog, beszélget, stb. Nappal max. 2-4 órát alszik, éjjel viszont állandóan forog, a kezét rágja, forgolódik, stb. Eddig sem aludtam sokat, de mostmár végképp nem, és kezdek hulla lenni.. Nappal is ha alszik 1 óra alatt 2x ébred és úgy kell vissza altatni, másképp nyűgös egész nap ha nem alussza ki magát. Másnál is így van?máj. 14. 04:51
1/4 anonim válasza:
Megébred, cummog, beszélget - ezekbe nem kell beavatkozni. Amíg nem hív téged egyértelműen, addig hagyd!
2/4 A kérdező kommentje:
Hagyom olyankor. Csak a nagy forgolódásba aztán mindig be akad a lába és aztán jön a nyöszörgés, stb.. 😅
máj. 14. 06:52
3/4 anonim válasza:
Nekem alapvetően szerencsére a kezdetektől nagyon jó alvó a fiam, ez lekopogom, de számottevően nem változott se szepa, se mozgasfejlodes, se fogzas miatt..DE: 7 hónapos lesz, azért egy ideje ezt a mozgolodast éjszaka nekem is csinálja, gyors visszaalvassal. Hogy altatod vissza? Én ringatni szoktam pár percig szorosan magamhoz olelve, és úgy elég mély álomba kerül általában pár órára újra.
4/4 A kérdező kommentje:
Mióta megvan sosem altattam ölben (próbáltam milliószor de nem is marad ölben nálam valamiért, másnál igen de nálam nem. Mivel a nap nagy részében, legtöbbet velem van, így hiába is próbálom nem sikerül mert csak "vergődik" az én ölemben) . Maximum cumit a szájába, ölelgetem, és úgy "ringatom", pontosabban a fenekét mozgatom kicsit. Vagy babakocsiban toszogatom, vagy a mi ágyunkon magamfele forditom, megölelem és "ss-ss-ss" hangot adok ki. Szóval általában vagy magam mellé teszem ha már nagyon muszály, vagy a kiságyba "ringatom".
máj. 14. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!