2,5 hónapos kisfiam napközben csak rajtam, kendőben vagy
babakocsiban alszik. Le fogom tudni erről szoktatni?
Figyelt kérdés
Ha ezeket nem vetem be, akkor nem alszik és akkor káosz van😕. Mert túlfárad és minden egyre nehezebb.
Éjjel elfogadja az ágyàt, de pár napja össze vissza kel akkor is.
(3-4 óránként)
Szóval nem tudom később nem fog-e gondot okozni higy mindig “segítséggel alszik”. De ha nem így akkor meg alig alszik és az nem jó neki. Első baba, nem nagyon van tapasztalatom.
jan. 14. 11:45
1/5 anonim válasza:
Negyedik trimeszter, ő jobban tudja mire van szüksége, mint te. Márpedig rád és a testközelségedre. Nagyon jól csinálod, ha eleinte magadod neki ,amire szüksége van, akkor szép lassan le fogod tudni tenni. A babáknak "meg kell tanítani " az elalvást. Ha 3 hónapos elmúlik könnyebb lesz vele. Viszont onnantól olyan alvási szokást alakíts ki, amit 2 éves és 17 kilós korában is meg tudsz tenni. Figyeld a jelzéseit, és alkalmazkodj hozzá. Most az a dolgod, hogy őt kiszolgáld.
jan. 14. 11:52
2/5 anonim válasza:
Jól csinálsz mindent.
Csak kérlek ne hallgass majd az okosokra akik azt mondják,hogy tedd le,hagyd ott az ágyban és majd abbahagyja a sírást és elalszik.
jan. 14. 12:43
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, nem is hiszem hogy az működne vele 🙈😅
És nem is birnam hallgatni szegényt.. eleinte próbàlkoztam, aztán mivel sose aludt 20 percnél többet, feladtam.. :) én is nyugodtabb vagyok így. Csak mindig izgulok, hogy így maradunk :) de csak nem így fog nősülni, mindig erre gondolok
jan. 14. 13:00
4/5 anonim válasza:
Nem lesz mindig így ne félj.🙂🙂
jan. 14. 13:00
5/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt kb 2 hétig. Csak rajtunk aludt a férjemmel napközben, hol egyikünkön hol másikunkon éjjel az ágyában általában megvolt, de volt akkor is felváltva aludt rajtunk. Nem lehetett letenni kis ragacs volt. Aztán mielött 3 hónapos lett volna elötte pár nappal már nem akart annyit kézben lenni. Akkor azért sírt. Az ágyában aludt újra nappal is. Bár még elkiabálni nem akarom, mert pár napja tart ez. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!