5 hónapos baba 3-4 óránként kel éjszaka enni, rosszul csinálok valamit?
Tápszeres sajnos. Beba expert pro sensiduot evett, váltottunk opti pro 1-re. Orvos szerint laktatóbb. Eddig semmi változás..
Hozzátáplálást elkezdtük. Eddig almát, batátát, őszibarackot evett. Délután az utolsó előtti étkezésre azt mondták adjak sinlacot, hátha eltelíti.
Szerintetek valamit rosszul csinálok, vagy szimplán ő igényli és kész.?
Miért baj ez?lehet 3éves koráig felfog ébredni 3 4 óránként.
Sztem még olyan kicai semmi baj nincs ezzel hogy éhes 4 óránként
Ez életkori sajátosság, ennyi idősen tök normális. Anyatejes babák akár óránként is esznek, ha növekedési ugrás van. Fogzástól is kelhetne gyakrabban.
Nyilván nem éhezteted a babádat. Próbáld meg a sinlacot, hátha beválik. Egyébként kitartást!!!
13 hónapos a lányom és még mindig 3-4 óránként kel. Ez ilyen. Vannak babák akik kezdettől átaludják az éjszakát, más babák pedig 2 éves kor után. Lehet a tied az utóbbi lesz.
Én 2 éves múltam mire átaludtam az éjjelt, szerintem a lányom is ez lesz.
A fiam 15 hónapos, még mindig eszik 1x éjszaka. És hiába kínálom vízzel, csak a tejitalt fogadja el. És meg is issza a 250 ml-t az utolsó cseppig.
És tök mindegy, mit evett aznap, keveset vagy sokat. Max annyi különbség van, hogy 1-kor eszik vagy 2-kor.
Ő ilyen, biztos nem te csinálod rosszul :)
Az én babám anyatejes volt, pár hónaposan már végigaludta az éjszakát, pedig nyilván nem én találtam fel a spanyol viaszt 😀
Lehet próbálkozni az együtt-/különalvással, kitolhatod az elalvást, variálhatsz az étkezésen, hogy hátha bejön valami, de sok esély nincs, hogy lesz bármi változás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!