3.5 hónapos babátok hány óránként eszik?
Sziasztok!
Kislányom 3.5 hónapos (5600 gramm), ...és már csak 4 óránként hajlandó enni, az éjszakát már egy ideje végig alussza, tehát éjszaka nem kel fel enni, a legkorábbi időpont amikor felkel az 6 óra de nagy átlagban fél 7 körül szokott ébredni! Beba Sensiduot eszik 130-at, és így van, hogy csak 5x eszik egy nap.
Van még valakinek, akinek ennyi idős a babája és már 4 óránként eszik?
Napi 650 ml tápszer elég neki?
150 ml tápszert is próbáltam, de meg hagy belőle. Pár korty vizet iszik 2 etetés között.
Köszönöm!
Féléves kora előtt elvileg tilos a víz.
Teljesen normális. Ezek szerint nem hasfájós.
Régen 2, majd 4 óránként volt kötelező szoptatni. Most azt javasolják, amikor igényli, szoptatni kell.
Mivel tápszeres,pár korty vizet javasolt adni,főleg amikor nagyon meleg van,a kaki gondokra is jó
Nem hasfájós, picit nehezen tudott kakilni,de az is megoldódott
3 hónapos a fiam. Ő is 4 óránként eszik, de ő csak 4x egy nap.
Reggel általában 8-kor eszik először, aztán dél körül, utána fél 4-4 körül, és este fél 8 után. Mondjuk ő egy evésre megeszi a 200 ml-t (180 ml víz, 6 kanál tápszer, így az 200 ml).
A gyerekorvost kérdeztem, azt mondta, nem baj, hogy csak ennyiszer eszik.
Tapszeresnek sem kell viz, ugyanis a tapszer eleve viz. Foleg nem 3 honaposan.
Egyebkent meg nem baj, megtomni nem lehet, eszik amennyit igenyel, te sem orulnel ha eroszakoskodnanak veled, hogy egyel. O pont ugyanugy erzi, hogy teli van, nem esik jol neki. Csak gyerek, nem hulye.
5ös,miben nyilvánult meg a tejfehérje allergia?
6os,voltunk kórházban,akkor volt 5 hetes a kislányom,ez volt júniusban,hasmenése volt,és féltem hogy kiszárad,mert kevesebb tápszert is ivott,akkor a főorvos úr kérdezte adok e vizet? Mondtam nem,miért adnék?
Azt mondta anyuka,azért mert kell pár korty viz,ilyen melegben
Tényleg 3-4 korty viznél többet nem iszik,mai napig
Valaki már teát ad,nem pár kortyot
Még annyit 2.baba
Tudom,hogy nem lehet őket megtömni,ő ennyit igényel,csak kiváncsi voltam,hogy a 4 óránkénti evés nem gond?
A nagyobbik ilyenkor közel 9 dl tápszert evett meg,3 óránként evett,4 óránkénti evésre ő 5 hónaposan tért át,5.5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást
Gondoltam megkérdezem tőletek,hogy ez igy jó e,mert a gyermek igényeit nézem,nem fogom 3 óránként beleerőszakolni a tápszert,és csak 4 óránként kéri a 130 ml tápszert
Köszönöm az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!