Tul gyakran etetem? A ti hozzataplalt babatok hany orankent eszik mennyit?
2,5 orankent etetem kb a10-11 honapos babat. Nyuglodesre ugyanis, ehesnek gondolom. Meg is nyugszik altalaban az evestol de keveset sikerul csak beletaplalnom.
Ki kene huznom 3-4 orakat? Nem tudom mennyi ideig KENE jollaknia egy fozelektol vagy egy dusitott gyumolcstol. Folyton felek hogy ehes aztan meg hogy feleslegesen tomom.
Csak reggel es este szopik tehat ezek rendes etkezesek.
A 10 hónapos lányom is 2,5 óránként eszik általában.
Ő inkább többször eszik keveset.
Van hogy az ebédet is csak 2x-re eszi meg :(
Én is ha nyüszi adok neki valamit enni, rágcsálni és attól mindig jobb...
Lehet rosszul csinálom, de ha nem kellene neki akkor nem enné meg, vagy hányná.... gondolo
9,5 hónapos a lányom. Ő nem szabályos időközönként eszik, hanem fix időpontokban. így eszik:
6-kor reggeli: anyatej + tápszer= kb 200-250gramm
9:30-kor tízórai: gyümölcs = kb 180-200gramm
12:30-kor ebéd: főzelék husival = 200-220gramm ( a hús az étel kb 10%-a)
16:00 uzsonna: tejpép/gabonapép/joghurt + gyümölcs = kb 200-220 gramm
20:30 vacsora: anyatej+ tápszer = 300-330 gramm
Étkezések között és a már kiváltott étkezések mellé vizet iszik csak. Abból napi 200-300 milit. Attól függ milyen az időjárás.
Az èn babám ha rendes kaját kap,kèsőbb èhezik meg.. Szopizások között eddig 3óra telt el, de most latom h akkor nem èhes,nem eszik rendesen, ès az eltelt 4óra körül èhezik meg.
6-7körül szopizás
10kor kb 160-190gramm gyümölcs babakeksszel
14órakor főzelèk,husival (itt próbáltam előre hozni, hogy ne 2kor ebèdeljen,de nem èhes)
6kor szopi
Fèl9kor fürdik,9kor szopin alszik el. Legközelebb reggel 6korul kel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!