Volt olyan időszakotok, hogy óránként kellett kelnetek?
En is ıgy voltam. Tavaly juliusban szuletett a fiam. Kolikas volt, rosszul szopott, rosszul aludt, amikor eppen aludt egy picit, akkor tejet fejtem, mert szaporitani kellett, alig volt tejem.
Volt, hogy 3 orat aludtam ket reszletben egy nap.
Aztan 12 hetesen elmult a kolika. Onnantol 2-kor es 5-kor kellett etetnem. 6 honapos koratol pedig aludt 22-6 kozott.
Most 10 honapos es 22-8 kozott alszik.
Nekem minden anya ismerősöm(de egy ismeretlen elado is) ugy emlékszik vissza, hogy egybefolytak a nappalok és éjszakák.
Nekem is ugyanolysn intenzivnek kellett lenni nappal, éjjel egyaránt.
Nemhogy óránként kelni, volt, hogy este 10-kor tettem volba le és addig cicizett, ringattam, mászkáltam fel, alá vele, hogy láttam, hogy pirkad a nap...
Ez kb 3-4 honapos korig, de napirendet igyekeztem tartani.aztán rájöttem, hogy kevés a tejem és espumisant is kezdtem neki adni, ezután angyali napok köszöntöttek be.
Addig ugy bírtam, hogy a babához alkalmazkodtam szóval akkor aludtam, ha ő is, szoval a 24-ből kb 3x2 órákat. Hihetetlen, de simán belejöttem, kesobb igy részletekben meglett a napi 8 ora alvás is.
Kisfiammal megszenvedtük a cicizést. Volt 2 hét amikor órànként,félórànként kellett cicire tenni. Zombi üzemmódra vàltottam. Azt sem tudtam hol vagyok kb.
Kislànyommal 2 ilyen nap volt,amìg kiderült hogy nem bìrja a laktózt.
Persze. 7 hónapos koráig hasfájós volt, addig foga is volt már. Egyébként a hasfájás ellenere nem volt alapból vészes az alvása éjjel de voltak olyan időszakok amikor 30-60 percenként kelt úgy 3-6 hónapos kora között hasfájás miatt, utána fogzás miatt utána betegség miatt. Most 8 hónapos, jól alszik kb 1 hónapja.
Fogalmam sincs miért aludt jól (3-4 óránként kelt enni) az első hónapokban, tényleg fájt a hasa, sokat pukizott, kemény volt a hasa és az UH is gázos beleket igazolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!