Másoknak mik a tapasztalatai altatással kapcsolatban? 13,5 hónapos babank elaltatasahoz 45 perc sétálva ringatas szükséges. Éjjel 2 óránként kel, ilyenkor általában 10-15 perc alatt visszaalszik. Folytatom lent.
22 és 23 óra között alszik el éjjel. Altatasi ritualeja van (fürdetés+30-40 perc nyugis játék). Napközben általában 40 percet alszik. Kisebb korában is kelt éjszaka kb 2 óránként.
Köszi azoknak, akik normális hangnemben megosztják a tapasztalataikat.
Ajánlom dr.Dénes Ivett honlapját, könyvét! Nagyon jó tippek vannak benne.
Pl.nem fárad túl?nem késői neki a 22, 23órai fektetés? Az én kisfiam pl. 20kor alszik el.
Későn fekszik szerintem, és játék se kellene etlste. Azért kell szer8ntem ennyit ringatni, mert felpörög a játék miatt. A mi esti rituálénk hogy 7:30-kor fürdetés, utána egy etetés, és altatás.
Ha idősebb lesz akkor meseolvasás lesz.
Így este 8 után van közös idő a férjemmel (már ha nem dolgozik, mint ma...) és reggelig az esetek nagy részében nem kel fel a gyerek.
/első, a babákat altatni kell, szerintem ezt egy kisiskolás is tudja/
"/első, a babákat altatni kell, szerintem ezt egy kisiskolás is tudja/"
Miért, ha lefekteted, örökké ébren marad? Egy idő után nem alszik el? Ezt nem tudtam.
6: elmasznak, sirnak, stb. Ritka az olyan baba, aki magatol elalszik.
Esetleg atszervezni a napot?
Altatassal egybekotve etetni?
Köszi a válaszokat!
Azért alszik 22-23 között, mert előbb nem alszik el. A ritualekkal és altatással együtt így is 8-kor kezdjük a lefektetest h 22-re aludjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!