Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi lehet a baj, miért nem alszik?

Mi lehet a baj, miért nem alszik?

Figyelt kérdés

Kisfiam 18 hónapos. Sosem volt jó alvó, soha nem aludta át az éjszakákat. Az utóbbi időben elég volt neki annyi, hogy éjszaka kicsit odafeküdtem mellé, aztán aludt tovább. Egy éjszaka kb.4-5x kellett menni hozzá.

Most az utóbbi kb.1 hónapban viszont totál felborult az alvása. Sokszor sír, fel kell venni. Sétálni kell vele. Ha leteszem, azonnal sír. Ha jó mélyen alszik, akkor le lehet tenni. De amint észreveszi, hogy nem vagyok ott, sír.

De ha mellette fekszem, akkor is sír sokszor. Olyankor elég annyi, hogy kicsit megsimogatom, átfordítom a másik oldalára, suttogok neki.

De ha nem mellette fekszem, akkor fel kell venni, és menni kell vele. Ha nem, üvölt. De úgy, hogy nem kap levegőt.

Mi lehet a baj? Miért csinálhatja ezt?

Amúgy nap közben is sokkal sírósabb az utóbbi időben. Mindenért sír. Nem tudom mi lehet vele. Teljesen kifordult magából.

2023. nov. 19. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Esetleg nem jön a foga? Sajnos attól is lehet!

Egy rágófoggal szenvedett meg nagyon a kislanyom a többit észre se vettük csak kibújtak!

2023. nov. 19. 14:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

19 hónapos a fiam,ugyanez van.jonnek a ragofogak.

Ráadásul visszavaltott kisbabába.

Éjjel minimum egyszer adni kell neki tejet mert addig ordít amíg nem adok neki.utoljara 6 hónapos korában kelt éjjel enni

Nem tudom mi ez az új dolog,pedig vacsorázik rendesen.

2023. nov. 19. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!