Mit csináltok ha nem hajlandó éjszaka visszaaludni a babátok?
Hagyjátok játszani, vagy amíg nem alszik el addig altatjátok?
11hónapos babánk mádodjára csinálja ezt, hogy nem hajlandó aludni. Ma pl felkelt 1.45-kor, lett peluscsere, 1 óra visszaaltatás. Fél óra múlva felkelt, 45 percig próbáltam altatni. Végül elkezdett nagyon sírni, bekentük az ínyét, kapott tápszert. 35percig próbáltam megint altatni, majd feladtam. Nagyon nehezen alszik el sokszor mostanában. Én már nem tudom mit csináljak. Még mindig fent van. Első baba.
Ettem. Halál komolyan 😅
Nálunk 4-6 hónapos korában hála az alvási regressziónak, az addig szuperül alvó babám elkezdett éjjel 1.5 órát virrasztani.
Édes mindegy volt mit csináltunk az apjával, ő ébren volt ennyit. Egy ponton meguntam az 1.5 órás sötétben ringatást. Letettem kisfény mellé a játszószőnyegre, ő elvolt én meg kínomban pótoltam a vacsit, és vártam az 1.5 óra végét.
Azt nem tudom mit csinálnék, ha most játszaná el (15 hós)
Nálunk a mai napig van ilyen, úgy 8 hónapos korától. Most 1,5 éves. Beszédfejlődésnél és fogzásnál van egy-két hét max, amikor hajnalban megébred és 1,5-2 órán át nem tud visszaaludni. Van a földön egy matrac, én azon szoktam altatni. Ilyenkor általában nem marad meg az ágyában, illetve sír, ha visszateszem, így kiveszem, mellé bújok és próbálok aludni, amíg ő nézelődik, beszél, simogat, bökdös, stb. Egyszercsak arra szoktam ébredni, hogy csend van és senki nem matat semmimben :D, elaludt, visszateszem az ágyába és ennyi.
Van hogy ilyenkor megint kipattannak a szemei, de azért az ennyire botrányos hajnal szerencsére nagyon ritka. Ilyenkor mellette alszom reggelig a matracon, mást nem tudok tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!