Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Másfél éves kisfiam nem...

Másfél éves kisfiam nem alszik. Miért? Hasonló tapasztalatok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Maximum másfél órát alszik egyszerre aztán másfél órát rajtam csüng, cicizik vagy sétálgatnom kell vele. Ilyenkor ő alszik tovább de ha leteszem elkezdi dobálni magát, sír. Valamikor 20 percekre tudom lerakni csak azt is úgy, hogy előtte órákig kínlódok vele. Ki vagyok készülve már, nem bírja az idegrendszerem ezt az éjszakázást. Hajnali fél öt van, eddig aludtam 2x egy órát. Miért csinálhatja ezt? Volt valakinek hasonló a gyereke? Meddig tartott? Nem kívánom, hogy átaludja az éjszakát de legalább 3-4 órát jó lenne egybefüggően aludni.
2023. szept. 15. 04:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az omega 3at próbáltam korábban, nem nagyon volt változás tőle. Rendelek azért megint, hátha :)

Velünk alszik, ha nem veszem kézbe akkor elkezd sírni, rugdosódni, rámászik a fejünkre, vergődik. Belelovalja magát a hisztibe és sikítva ordít. Próbáltam mindent szerintem amit csak lehet…

Őszintén mondom, hogy nem is magam miatt szenvedek ettől leginkább hanem, hogy a sokadik ilyen átvergődött éjszaka után egyszerűen nincs türelmem hozzá. Csúnyán beszélek vele és rettenetesen szégyellem magam utána. Mikor órákig csak mászkálok vele elkattan az agyam. Tudom, hogy nem tehet róla ez neki sem jó valószínűleg. :( Reggel egyébként átlendülök ezen csak az éjszakák viselnek meg egyre jobban.

2023. szept. 15. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt próbáltátok, hogy külön szobába teszitek?
2023. szept. 15. 13:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Azt még nem. Nehezen szakadnék el tőle. 🙈 Tudom, hogy ez hülyeség de szeretem, hogy itt van velünk. Jövő héten nyaralni megyünk ott úgyis velünk alszik de ha hazaértünk lehet, hogy kipróbálom ezt is.
2023. szept. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!