Ovulációs (Lh) tesztet használó nők! Véleményeitekre és tapasztalataitokra lennék kíványcsi. Nálatok hogy működött/vált be? (Bővebben + képek lent)
Ebben a hónapban használtam először ovulációs teszteket.Megnéznétek, hogy szerintetek mikor lehetett ovum? (ha volt egyáltalán). Tudom, hogy egyforma erősségűnek kell lennie a 2 csíknak, de hallottam már olyanról, hogy ez nem mindenkinél van így... Szerintetek volt ovulációm? Mikor?
Ciklusaim 31-33 naposak, egy hétig teszteltem (március 3-9), ciklusom 16.napjától 22. napjáig, elvileg ebben az időszakban kellene lennie...
Valakinek volt már hasonlóerősségű,és végülkiderült, hogy mégis volt peteérés,és lett baba? Köszi mindenkinek :)
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a hasznos válaszokat, nagyon aranyosak vagytok :)
Igen, tudom, hogy hogyan kell mérni a hőmet, de sajnos nagyon rendszertelenek a napjaim, tanulok és dolgozom is mellette, van olyan, hogy éjjel tanulok, aztán másnap délig alszom, máskor meg reggel 6-kor kelek, és megyek dolgozni... Szóval ez a hőmérőzés nálam nem megoldható, mivel nem birom minden nap ugyan abban az időben megmérni... :(
Ettől függetlenül öszi a tanácsot, (ha ne neadjIsten nem jön össze a baba júniusig-addig tanulok még), akkor mérni fogom a hőmet, mivel akkor már rendezettebbek lesznek a napjaim. Addig pedig próbálkozunk, amikor csak tudunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!