Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik még mindig?

Miért nem alszik még mindig?

Figyelt kérdés

Van másik olyan gyerek az enyémen kívűl a ,aki egyetlen èjszakát sem aludt még át?

Már nagyon nem bírom ezt az állapotot,teljesen kihat az egész napomra,türelmem 0 sajnos.

És már tényleg mindent is kipróbáltam,kb 10szer felkel,ha csak elmozdulok mellőle visit.

Mosdóba kijövök visit.

Nem tudom itt tud e valaki érdemben tanácsot adni de egy próbát megér.

Imádom a fiamat (és persze a lányokat is) de közel 2 éve 0-24 be rajtam lóg de ezt szó szerint értsétek,senkivel nincs el csak velem.

Segitségem nulla.

2023. aug. 29. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg dr. Sipos Lilla facebook oldalát, ha fővárosiak vagytok még házhoz is megy, de online tanácsadást is kérhetsz.

Vezess naplót a napirendről, alvási szokásokról, arról hogy mit eszik-iszik, mennyit nézhet tv-t, mobilt, miket/mennyit játszik, stb. Hogyan altatod, mi a rutin, miben alszik, hány fokos a szoba... lehet sorolni még. Mindennek lehet hatása az alvásra. Ha ennyire anyás (ami ok, hiszen szeparációs szorongás is létezik), nem történt e valami, ami miatt fél hogy eltűnsz mellőle. Apja hogyan bánik vele, szoktatok e előtte veszekedni satöbbi satöbbi satöbbi.. Ha a gyerek egészséges, mentálisan is, akkor biztosan van megoldás arra, hogy hosszabb ideig tudjon pihentetően aludni, meg te is ki tudjad aludni magad.

2023. aug. 29. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

2 éves, és azt tanulta meg, hogy minden úgy van ahogy ő akarja, ha ordít, mint a sakál. Ijesztgetik az anyukákat, hogy a gyerek nem fog kötődni, meg kamaszkorban drogos lesz, ha nem ugranak az első nyikkra éjjel nappal. Érzelmi biztonság címmel totálisan tönkreteszik az anyákat, a házasságokat, mert a gyerek egy zsarnok, aki megfosztja a családot az olyan alapvető szükséglettől, mint az alvás. 2 éves, nem 2 hetes.

Ülj le vele és mondd el, hogy mit vársz tőle. A saját ágyában aludjon. Nem leszel messze, hiszen egy szobában van az ágya a tieddel. Ha ordít, akkor sem mehet át. Pár éjszaka és elfogadja az új rendet. És nem lesz lelkileg sérült tőle.

2023. aug. 29. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
38%

Utolsóval nagyon egyetértek.

Én mindig úgy gondoltam, hogy oké, az első 6-8 hónap a babáé, igyekezzünk kiszolgálni. De utána muszáj határokat szabni, mert nagyon rafináltak ám, és egy 2 éves simán manipulál sírással.

Kérdező, ez szépen, csendben nem fog menni, nagyon elkapattad, tuti nem fog tetszeni neki ha innentől nem az lesz amit ö akar. De te vagy az anyja, néha muszáj keménynek lenni, inkább ő sírjon most pár éjszakát, mint fáradtan autóbaleseted legyen vagy valami. Ott a 3 másik gyerek, a kis kullancs miatt őket hanyagolod el, ami szintén nem jó, főleg hogy ö új házasságból van...nehogy úgy lássák hogy a kicsit jobban szereted.

2023. aug. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!