Miért nem alszik még mindig?
Van másik olyan gyerek az enyémen kívűl a ,aki egyetlen èjszakát sem aludt még át?
Már nagyon nem bírom ezt az állapotot,teljesen kihat az egész napomra,türelmem 0 sajnos.
És már tényleg mindent is kipróbáltam,kb 10szer felkel,ha csak elmozdulok mellőle visit.
Mosdóba kijövök visit.
Nem tudom itt tud e valaki érdemben tanácsot adni de egy próbát megér.
Imádom a fiamat (és persze a lányokat is) de közel 2 éve 0-24 be rajtam lóg de ezt szó szerint értsétek,senkivel nincs el csak velem.
Segitségem nulla.
Nézd meg dr. Sipos Lilla facebook oldalát, ha fővárosiak vagytok még házhoz is megy, de online tanácsadást is kérhetsz.
Vezess naplót a napirendről, alvási szokásokról, arról hogy mit eszik-iszik, mennyit nézhet tv-t, mobilt, miket/mennyit játszik, stb. Hogyan altatod, mi a rutin, miben alszik, hány fokos a szoba... lehet sorolni még. Mindennek lehet hatása az alvásra. Ha ennyire anyás (ami ok, hiszen szeparációs szorongás is létezik), nem történt e valami, ami miatt fél hogy eltűnsz mellőle. Apja hogyan bánik vele, szoktatok e előtte veszekedni satöbbi satöbbi satöbbi.. Ha a gyerek egészséges, mentálisan is, akkor biztosan van megoldás arra, hogy hosszabb ideig tudjon pihentetően aludni, meg te is ki tudjad aludni magad.
2 éves, és azt tanulta meg, hogy minden úgy van ahogy ő akarja, ha ordít, mint a sakál. Ijesztgetik az anyukákat, hogy a gyerek nem fog kötődni, meg kamaszkorban drogos lesz, ha nem ugranak az első nyikkra éjjel nappal. Érzelmi biztonság címmel totálisan tönkreteszik az anyákat, a házasságokat, mert a gyerek egy zsarnok, aki megfosztja a családot az olyan alapvető szükséglettől, mint az alvás. 2 éves, nem 2 hetes.
Ülj le vele és mondd el, hogy mit vársz tőle. A saját ágyában aludjon. Nem leszel messze, hiszen egy szobában van az ágya a tieddel. Ha ordít, akkor sem mehet át. Pár éjszaka és elfogadja az új rendet. És nem lesz lelkileg sérült tőle.
Utolsóval nagyon egyetértek.
Én mindig úgy gondoltam, hogy oké, az első 6-8 hónap a babáé, igyekezzünk kiszolgálni. De utána muszáj határokat szabni, mert nagyon rafináltak ám, és egy 2 éves simán manipulál sírással.
Kérdező, ez szépen, csendben nem fog menni, nagyon elkapattad, tuti nem fog tetszeni neki ha innentől nem az lesz amit ö akar. De te vagy az anyja, néha muszáj keménynek lenni, inkább ő sírjon most pár éjszakát, mint fáradtan autóbaleseted legyen vagy valami. Ott a 3 másik gyerek, a kis kullancs miatt őket hanyagolod el, ami szintén nem jó, főleg hogy ö új házasságból van...nehogy úgy lássák hogy a kicsit jobban szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!