Babám még mindig max 1 órát bír fent lenni, utána 1 vagy 2 orat is alszik. Normális? Más babája alig alszik
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__altat..
Egy hét alatt mire számítottál? :D
Mint írtam, nálunk 7 hónaposan van fent 3-at. Kb. 4 hónapos korára bírt ébren lenni 2-t. Türelem, örülj, hogy alszik rendesen. Minden baba más, ha jól fejlődik, semmi okod az aggodalomra és hasonlítgatni. Ha jövő héten is megkérdezed, akkor is ezt fogom írni.
Jajj drága!
Hát hagyd aludni!
Emlékszem, a kórházban ébreszteni kellett a babámat, hogy egyen...pedig milyen boldog voltam, hogy alszik 🙂
Ha ébren van vidám? Csökken a súlya? Ha az elsőre igen, a másodikra nem a válasz akkor minden oké.
(Nekem a lányom 3 hónapos korától úgy másfél hónapot így aludt: délelőtt 1-2 óra, délután szintén és este 17:30-6:30ig. Aztán változott. Szóval bármi lehet.)
Lassan 9hós babám is 2-2,5órát bír, ha tovább fent van az csak nyüglődés.
Én alkalmazkodtam az igényeihez. Figyelem mikor mutatja az álmosság jeleit és akkor altatom. Legyen az fél vagy 2óra az ébredédtől számítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!