Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik még mindig...

Miért nem alszik még mindig éjjel?

Figyelt kérdés

Fél éves a babám… születése óta rosszul alszik éjjel, ez azt jelenti, hogy egész éjjel mocorog, forog jobbra-balra, összevissza kúszik álmában, párszor felsír ilyenkor. És végülis soha nem jövök rá, hogy megint mi zavarhatta, ami miatt rosszul aludtunk. Velem alszik nagyágyban, de este is ezt csinálja amíg a saját kiságyában van, utána átveszem mert nem bírok 20 percenként kelni. Most pl 2x bekakilt éjjel, amit nem is értettem, és most pedig annyira hulla fáradt, hogy reggelizni kéne de alszik a kezemben. Nem tudom mit rontok el :(

Szerintetek hogy tudna pihentetőbben aludni? Sajnálom őt, meg most már kicsit én is kezdek kifáradni, bár napközben alszok vele az segít

2021. nov. 10. 07:30
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Hagyd az ágyában, akkor is, ha mocorog vagy nyöszörög, és ne vedd a te ágyadban. Nem kell felkelned, csak akkor, ha nagyon sír. Akkor se vedd ki az ágyból, és ne gyújts villanyt, csak símogasd és halkan szülj hozzá.
2021. nov. 10. 07:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez alvástréning féleség?🤔

Nem tudok aludni addig amíg mocorog, nagyon idegesítő… ha pedig nem veszem ki rögtön abból sírás lesz, akkor meg már bszhatom a vissza alvást. Sajnos már sok mindent kipróbáltam. :(

2021. nov. 10. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év után kezdett átaludni éjszakát a fiam. Még mindig nem mindet. Van olyan gyerek aki még később
2021. nov. 10. 07:47
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Az én fiam 3 éves kor után aludta át az éjszakát. Van ilyen is. Majd pár hónap mulva jobb lesz. Kitartás.
2021. nov. 10. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éves múlt a lányom és kb 2 hete alussza át az éjszakát. Volt olyan időszak amikor óránként kelt. Én is hulla voltam :( Bármi lehet amiért ennyit mocorog..fogzás,front, telihold,mozgásfejlődés.
2021. nov. 10. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Külön szobában alszik?

Azért kérdem, mert én sem tudok vele egy helyiségben aludni, minden mocorgására felébredek. Ha sír, azt meghallom a másik szobában is, akkor persze megyek hozzá.

2021. nov. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!