Miért nem alszik még mindig éjjel?
Fél éves a babám… születése óta rosszul alszik éjjel, ez azt jelenti, hogy egész éjjel mocorog, forog jobbra-balra, összevissza kúszik álmában, párszor felsír ilyenkor. És végülis soha nem jövök rá, hogy megint mi zavarhatta, ami miatt rosszul aludtunk. Velem alszik nagyágyban, de este is ezt csinálja amíg a saját kiságyában van, utána átveszem mert nem bírok 20 percenként kelni. Most pl 2x bekakilt éjjel, amit nem is értettem, és most pedig annyira hulla fáradt, hogy reggelizni kéne de alszik a kezemben. Nem tudom mit rontok el :(
Szerintetek hogy tudna pihentetőbben aludni? Sajnálom őt, meg most már kicsit én is kezdek kifáradni, bár napközben alszok vele az segít
Ez alvástréning féleség?🤔
Nem tudok aludni addig amíg mocorog, nagyon idegesítő… ha pedig nem veszem ki rögtön abból sírás lesz, akkor meg már bszhatom a vissza alvást. Sajnos már sok mindent kipróbáltam. :(
Külön szobában alszik?
Azért kérdem, mert én sem tudok vele egy helyiségben aludni, minden mocorgására felébredek. Ha sír, azt meghallom a másik szobában is, akkor persze megyek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!