Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy lehetne éjjel több...

Hogy lehetne éjjel több türelmem? (a férjem már szinte mindig a földszinten alszik)

Figyelt kérdés
kislányom 10 hónapos.mostanában nagon sokszor van fönt éjjel.fogacska nem lehet,mert akkor visitana a fájdalomtól.éhes nem lehet,nincs kaki a pelenkában.csak a szeparációs szorongásra gondolok.velünk van eg szobában,mert csak 2szoba van az emeleleten.már kidőltünk a férjemmel-aki gyakran lent alszik,leköltözik éjjel,mert neki reggel fél 6tól helyt kell állnia.túl kell élni ezt az időszakot-vagy lehet ellene tenni? a kisfiamnál sosem volt ilyen gond-8.hónaptól kb 6ig aludt mindig.a kislányomat próbáljuk visszalatatni-de egész éjjel az ágya mellett strázsál valaki-etetni nem akarom mindig-de néha már ezt teszem,mikor nincs erőm-oda a következetesség is.lesz ez még valaha jobb?
2014. jún. 1. 15:26
 1/6 Babeli Zurzavar ***** válasza:
hat, elkeseriteni nem szeretnelek, de a nagyobbikommal pontosan ez volt a helyzet, kb fel eve, mikor 19 honapos volt, nagyjabol helyreallt a rend... most,25 honaposan a helyzet talan meg rosszabb 3-4 napja, ejfel es 2 kozott atvandorol hozzank es mivel nagyon nagyon nem szeretnem hogy megszokja, hpgy ott alszik velun vagy meg rosszabb, hogy egyikunk alszik Vele a masikunk a gyerekszobaban, epp azert ejszakazom, mert pakolom vissza az agyaba... felemeszt! de ahogy az elozo helyzet, ugy majd talan ez is megoldodik. egyebkent minden fogzas mas, ne vedd keszpenznek, hogy ez nem amiatt van, viszont tapasztalatbol mondom, ne etesd ejjel, mert nagyon raszokik, az enyem meg most is kakaozik ejjel ha eszebe jut, ez az en nagyon nagy hibam, a masodiknal mar egeszen maskepp csinaltam, most 9 honapos... atalussza az ejszakat...
2014. jún. 1. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért kéne visítani a fájdalomtól, ha jön a foga???
2014. jún. 1. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:

kisbaba korában hogyan aludt? akkor sosem kelt?

mozgásfejlődésben hol áll a lányod?

2014. jún. 1. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
most semmi nagy dolog nincs a mozgásfejlődésben.régebb óta álldogál már.kisebbnek -egyszer ébredt-cici-és aludt vissza.tudom,hogy éjjel nem kellene etetni-de néha nem birom
2014. jún. 2. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem visít fel, attól még fájhat- jöhet a foga.

A lányom is ekkortájt kelt fel a legtöbbet éjjel. Nem fogzott. Enni viszont akart, és én nem vontam meg tőle, aztán pár hét alatt abba is hagyta. Közlöm, evés után aludt reggelig! , míg ha vízzel tömködtem 20 percenként.....na nem is beszélek erről az ostoba tanácsról. Egyébként mozgásban ekkortájt sokat fejlődött is...szerintem ehhez kellett a plusz energia. Hidd el, valami oka van a keléseknek.

2014. jún. 2. 12:06
 6/6 A kérdező kommentje:
elhiszem-de szerintem nem jó hozzászoktatni.biztos van oka-de jobb esetben a gyomornak is pihennie kellene éjjel-csak én már nem birom ezt az állandó visszaaltatást-és sajnos néha a könnyebb megoldást választom(pedig alig eszik-tehát nem éhes)
2014. jún. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!