9 hónapos és lassan 10 kiló a kisfiam szeretném át szoktatni arra, hogy önállóan aludjon el és az esetek 50%-ban sikerül is viszont tökre tartok attól, hogy elkéstem. Biztos vagyok benne hogy nem és hogy kitartónak kell lennem hiszen korábban a mellkasról altatásról is át álltunk hamar, de ez nehezebb dió.
Viszont érdekelne kinek mennyi idő volt még átszoktatta teljesen?
Most, hogy fogzik nem is merek nagyon probálkozni önálló altatással, mert ordítás roham a vége...
2023. júl. 30. 19:33
2/31 anonim válasza:
De elvileg nem késtünk el 8-9 hónaposan lehet próbálkozni önálló alvásra szoktatni.
2023. júl. 30. 19:34
3/31 anonim válasza:
10 hónaposan lett elegem,pedig 8 kiló volt csak. Akkor már nem akart a rácsos ágyban aludni. Így lehettünk egy szivacsot a földre. Azon mellé tudtam feküdni. Mivel az bevált, 11 hónaposan vettünk neki 90x200-as ágyat. Azóta mellé fekszem este, és szépen elalszik.
2023. júl. 30. 19:41
4/31 anonim válasza:
1,5 evesen meg ringattam🫣 de csak este
Probaltunk leszokni, tobbszor is, de sokszor 1 oras huzavona lett belőle, es az osszes turelmem neha elfogyott. Igy volt, h 2 hetig nem ringattam, de az osszes hajam ki is hullott, es inkabb visszaszoktam a ringatasra. Majd aztan egyszercsak vmior 1,5 eves kora utan mar nem igenyelte. De en nem allva ringattam. Belebujt az olembe es dolongeltem vele.
2023. júl. 30. 20:03
5/31 anonim válasza:
Én próbálkoztam volna nagyon is leszoktatni, de nem sikerült. 2 évesen bölcsibe ment, mikor beszoktattuk szóltam nekik mi a helyzet. Kb a harmadik ottalvásánál már simogatásra aludt, kicsivel később már az se kellett. Persze este se otthon. 😊
2023. júl. 30. 20:07
6/31 anonim válasza:
Amíg cicin aludt, addig sehogy. Aztán már kinőtt az ölemből, akkor karikás kendőben. Aztán feladtam és magam mellett. Most is mellé kell feküdni, de kimegyek. 3 hete reggelig alszik a helyén, ha nem, átjövök, de vissza már nem megyek. Addig mellettem aludt. 4 éves múlt.
2023. júl. 30. 20:13
7/31 anonim válasza:
Pont ezért nem ringattam sosem egyiket sem...csak magamnak csináltam volna a a bajt.
Már a kórházban is magam mellé fektettek őket és paskoltam a feneküket. Szuper bevált mindegyiknél
2023. júl. 30. 20:37
8/31 anonim válasza:
8 hónaposan érett meg rá hogy ne csak rajtam aludjon el. Kb egyik napról a másikra váltott.
2023. júl. 30. 20:43
9/31 anonim válasza:
Igen, 7-es, direktben kibasztunk magunkkal. Véletlenül sem egy természetes folyamat, dehogy.
2023. júl. 30. 20:50
10/31 anonim válasza:
1,5 éves, esténként kell ringatni. Csak állva szereti, nem tudok vele leülni sem, úgyhogy a lábaim is kikészültek már. Most lehet a 18 hónapos alvási regresszió, mert valami borzalmasak az éjszakák, felébred 1 körül, és 2-3 óra mire visszaaltatom, ez másfél hete megy így. Valószínű, hogy a foga is jön. Délutánonként már elaludt a kiságyában, de most az sem megy. Valaki azzal jön, hogy az én hibám, hogy pici korától nem szoktattam kiságyhoz, de annak biztos nem volt extrém hasfájós a gyereke, aki minden! délután 6-tól éjfélig üvöltött, és kézben is nehezen maradt meg. A fogzás is majdnem ennyire megviselte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!